Onder de Leidingstraat – Eindhoven Toffe tentjes

Het eerste artikel in de nieuwe rubriek ‘toffe tentjes’. Vaak zie ik allerlei reviews voorbij komen van leuke cafés en restaurants, maar ze zijn altijd ver weg. Daarom tijd om op zoek te gaan naar leuke plekjes in het zuiden van het land. Afgelopen weekend was ik op Strijp-S in Eindhoven, daar barst het van de leuke gekke plekjes. Vandaag in de spotlight ‘Onder de Leidingstraat’.

Het is een plek waar je gezellig wat kan drinken, gezond kunt ontbijten, lunchen, borrelen of een maaltijd kunt afhalen. Benieuwd naar de menukaart? Check hem hier.

Onder de Leidingstraat is niet alleen een horecagelegenheid, maar ook een kleine supermarkt met allerlei producten waar een goed verhaal achter zit. Dus bio, eco, hippie, maar daar hou ik van! Van boodschappen, tot leuke kookboeken, speciaal biertjes en veel smaken Tony Chocolonely. Ze serveren zelfs Tiny Tony’s bij de thee ♥!

Strijp-S is een voormalig bedrijventerrein, het industriële is ook duidelijk terug te zien aan de binnenkant van het pand. Het hoort erbij, er hoeft geen moeite gedaan te worden om alles perfect af te werken. Strijp-S is een plek waar veel artistieke projecten plaatsvinden. Op veel plaatsen voel je je al snel een Chinese toerist met je spiegelreflexcamera, op Strijp-S kijkt er niemand naar om. Heerlijk!

Ik kom hier zeker nog vaker! En jij?

Meer info, check de website: onderdeleidingstraat.nl

Liefs Hanneke

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Onder-de-leidingstraat-6

Onder-de-leidingstraat-5

Onder-de-leidingstraat-3

Onder-de-leidingstraat-2


Hanneke Kuipers

Comments

  1. Ik wacht je uitnodiging af 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.