Kabeljauw met tomaat uit de oven

Kabeljauw met tomaat uit de oven

We weten het allemaal wel dat we eens vaker vis zouden moeten eten. Ik vind het persoonlijk een hele opgave, ik kom gewoon niet op het idee om vis te eten. Gelukkig was de kabeljauw deze week in de bonus en kwam ik dus wel op het idee.

Nog een reden waarom ik niet vaak vis eet; ik ben panisch voor botten en graten. Vind ik een graatje, dan is het weer voor een hele tijd gedaan met het eten van vis. Het onderstaande is geen dilemma dus!

12662572_1017016615036157_2335955214242766496_n

Ingrediënten
[list-ul type=”check”][li-row]Kabeljauw[/li-row][li-row]Boursin Cuisine light[/li-row][li-row]Cherry trostomaatjes[/li-row][li-row]Sjalotten[/li-row][li-row]Volkorenbeschuit[/li-row][li-row]Limoensap[/li-row][li-row]Olijfolie[/li-row][li-row]Zwarte peper[/li-row][/list-ul]

Snipper het een sjalotje en halveer de tomaatjes. Vet de bodem van de ovenschaal in met een drupje olijfolie. Leg de kabeljauwfilet in de schaal, besprenkel de vis met wat limoensap. Voeg wat peper toe en besmeer de vis met een laag Boursin Cuisine. Bedek de kabeljauw met de sjalot snippers en de tomaten. Kruimel beschuit (ongeveer een halve beschuit per filet) over de vis, sprenkel er wat olijfolie over. Bak de kabeljauw ongeveer 30 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Kabeljauw-tomaat-oven-1

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.