Gevulde puntpaprika’s met cottage cheese en tonijn

Gevulde puntpaprika’s met cottage cheese en tonijn

Het recept voor gevulde paprika’s met kip en mozzarella doen het ondanks de vreselijk lelijke foto heel er goed. Dit recept is nog lekkerder en heeft een betere foto, dan moet het een succes worden toch?!

Ik gebruik één paprika per persoon. Ja rekenwonder, een recept voor twee personen

Ingrediënten

  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 200 gram cottage cheese
  • 1 blikje tonijn in water
  • 1 rode ui
  • Kappertjes
  • Pijnboompitten
  • Italiaanse kruiden
  • Peper & zout

Bereiding

  1. Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snipper ¾ van de rode ui, snijd de rest in ringen.
  2. Meng de cottage cheese, gesnipperde ui met wat peper, zout en Italiaanse kruiden, voeg vervolgens de tonijn toe.
  3. Schep de vulling in de paprika’s, voeg tot slot de uienringen, kappertjes en pijnboompitten toe.
  4. Schuif paprika’s 20-25 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.

Ik serveerde de gevulde puntpaprika’s met wat salade en gebakken aardappeltjes.

 

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram | LinkedIn

 

zoete-puntpaprika-cottagecheese-huttenkase-tonijn-1

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu