Breakfast cake Ontbijt / Recepten

De mugcake: nu zelfs Dr. Oetker met een chemische variant over de brug komt moet ik het toch eens proberen. Ik durfde eigenlijk nooit, omdat dit volgens mij zou smaken naar een geploft ei uit de magnetron. Gelukkig smaakt dit zelfs heel goed en is het razend snel klaar.

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 1 banaan
  • 3 el amandelmeel
  • 1 el lijnzaad
  • 2 el rozijnen
  • 1 tl honing
  • Snufje kaneel
  • Bakingspray of boter

Prak de banaan in een kom. Voeg de overige ingrediënten toe en roer het geheel goed door. Vet je mok of schaaltje in en doe het beslag er in. Gebruik je twee kleine schaaltjes zoals ik? Zet het geheel dan 2 minuten in de magnetron. Wil je dit recept gebruiken als volledig ontbijt? Doe dan het gehele beslag in één mok en zet het geheel een minuutje langer in de magnetron.

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Cake for breakfast


Hanneke Kuipers

Comments

  1. Van de mugcake was ik geen fan, ik denk dat ik niet niet moet proberen. Ik hou niet van die structuur…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.