May Happiness Personal

Hierbij een terugblik op de afgelopen maand. Deze dingen maakten afgelopen maand net wat leuker!

Gelukkig had ik deze maand weer wat meer tijd om recepten te testen en uit te werken. Een aantal staan zelfs als concept te wachten. Ik herontdekte rabarber en vond het recept voor een heerlijke crumble uit.

In mei kwam mijn eerste blog online op Vriendinnenonline. Ik werd benaderd door de website om twee maal per maand een berichtje of receptje te delen. Super leuk natuurlijk!

Tegen het einde van de maand kwam ook mijn eerste artikel online in de Healthy App. Een app met verschillende artikelen in onder andere de categorieën sport, beauty, voeding, mind, spots en fashion. En het voordeel, je kunt filteren op de categorieën die jij graag leest. Erg leuk dat mijn blog toegang heeft gekregen tot de app waar ik zelf al lange tijd fan van ben.

Het echte hoogtepunt was een korte reis naar Sicilië. Een eiland met een prachtige natuur. Zeker in deze tijd van het jaar is het overal mooi groen met veel bloemen. En even wat extra vitamine D, daar was ik echt aan toe!
Country-house-sicilie

Castellemare-del-Golfo 2

Nog een pluspunt: het Italiaanse eten!

Meloen-ham

Italiaans-ijs-ananas-bramen
Een bezoekje aan de hoofdstad Palermo was een heel avontuur. Met de auto in deze stad is gevaarlijker dan op de fiets door een wildpark. De meeste straten zijn eenrichting en de bewegwijzering zie je op het moment dat je al af had moeten draaien. Daarnaast hebben we de volgende verkeersregels kunnen ontdekken: Kom je van links, neem voorhang. Remt de auto voor je, toeteren! Wil je invoegen, wapper ongeduldig met je armen, doe je ogen dicht en geef gas. Toen we de auto eindelijk geparkeerd hadden was er tijd om te winkelen en wat mooie foto’s te maken als echte toeristen.
Palermo

Er was ook tijd om lekker op een strandbedje te liggen en eindelijk On Top van Anna Nooshin te lezen. Lees hier mijn review.
On Top
De maand sloot ik af met het festival The Flying Dutch in Eindhoven. Met onder andere Armin van Buuren, Nicky Romero, Fedde le Grand en Hardwell!

Flying Dutch


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.