June Happiness Personal

Hierbij een terugblik op de afgelopen maand. In de maand juni heel veel muziek, dat maakte deze maand geweldig! Deze maand had een paar flinke hoogtepunten, waarbij de rest van de maand eigenlijk in het niet viel.

Pinkpop
Alleen op zondag was ik aanwezig en helaas zonder Foo Fighters, maar wat een leuk dagje met heerlijk weer! Vooral One Republic was echt heel goed, ik had er eigenlijk geen verwachtingen van en vond het ook niet de meest interessante act. Maar wat waren ze goed! De zanger speelt ook nog allerlei instrumenten en uiteindelijk blijk je zoveel muziek van ze te kennen dat alleen dat al leuk is. De afsluiter Pharrell Williams was ook erg gaaf, al was z’n sponsor Adidas iets te prominent aanwezig tijdens de hele show.

We Are Electric
Wederom prima festivalweer en op fietsafstand, dat is natuurlijk altijd een pluspunt. Na bijna in slaap te zijn gevallen van de set van Paul Kalkbrenner, die eindigde met een climax van niks volgde een spetterende afsluiter: The Prodigy! De afsluiting van dit festival was zo’n knaller dat de lichtflitsen te snel waren voor de camera en de muziek te heftig voor de speaker.

Kermis
Als je niet uit een zelfde soort dorp als ik komt zul je denken: “kermis? Ben je gek!?” Dat zijn we hier in het dorp (en omstreken) allemaal: gek op de kermis. Niet voor de attracties, die had ik tot op dinsdag niet gezien maar alleen gehoord op afstand. In de sporthal is het drie avonden feest. Als iedereen het naar zijn zin heeft is hard werken tijdens zo’n evenement ook een feest! Bier tappen alsof je leven er vanaf hangt. Zaterdag start met een beachvolleybal toernooi, ’s avonds DJ René Friso. Op zondag Paul Elstak, de Party Animals en tussendoor opgevuld met muziek van mijn favoriete bekende Vlaming Bjorn Verhoeven.

Luyksgestel-kermis-2015

Maandag staat het hele dorp op zijn kop vanwege de wielerronde, gevolgd door de aller leukste avond met een geweldig optreden van de lokale band Solid en daarna door de helden uit Friesland: Vangrail. Ze speelden nu voor het derde jaar op rij, naast dat het goede muzikanten zijn is het ook nog eens een super leuk gezelschap! En ik had zelf ook een avondje vrij dus tijd voor een dansje en een drankje.

11539665_921184207925141_513989020556248885_n

Een geweldige maand dus, maar in juli doe ik het iets rustiger aan. En dat zal met de tropische temperaturen van deze week zelfs mij wel lukken!

Liefs Hanneke


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.