Health by Hanneke is jarig! Ik trakteer op BitesWeLove! Personal

Hieper de piep, HOERA! Health by Hanneke bestaat 2 jaar! De meest tijdrovendste, maar leukste hobby ooit! Ik blik even terug op hoe en waarom ik mijn blog opgezet heb. Wie jarig is trakteert natuurlijk, dus lees even verder hoe jij mijn favoriete tussendoortje kunt winnen.

 

Blogverjaardag-winactie-biteswelove-3

Van dromen naar doen

Al een hele tijd had ik het idee om een blog te starten, maar ik durfde niet zo goed. Wat zou iedereen er van vinden, het is wel een beetje ‘raar’ in een dorp. Ik had ruim de tijd om moed te verzamelen, want ik had nog steeds geen geschikte naam bedacht. Na een zondag werken achter de bar liep ik naar huis en ineens had ik het. Het was zondag, de volgende dag moest ik naar kantoor, maar ik kon niet slapen, want ineens had ik naast een naam ook duizend nieuwe ideeën.

 

Mijn visie op een gezonde leefstijl

Met Health by Hanneke wil ik laten zien dat een gezonde, fitte leefstijl en een druk leven prima te combineren is. Een paar keer per week ben ik in de sportschool te vinden, zeker van maandag tot en met vrijdag probeer ik zo goed mogelijk te eten. Maar ik hou ook ongelooflijk van uiteten gaan, speciaal biertjes, bitterballen en patat met andalousesaus! Cheatmeals zijn de grootste onzin ooit. Aan deze term kleeft naar mijn idee een stukje schuldgevoel. De vertaling voor deze term is dan ook ‘dieet ondermijnende maaltijd’. Diëten, daar doe ik niet aan, dus aan cheatmeals ook niet.

Cheatmeal: ‘dieet ondermijnende maaltijd’, diëten daar doe ik niet aan, dus aan cheatmeals ook niet!

 

Op 25 februari 2015 was het zo ver, mijn site ging online. Met in het begin intens lelijke foto’s, gelukkig zijn mijn skills inmiddels wat verbeterd. Wat was het eng, die mensen die tegen me zeiden ‘ik heb je site gezien.. ‘ en dan voor mijn gevoel een stilte lieten vallen. Dat is het soms nog steeds, want voor mijn gevoel kunnen de mensen die regelmatige op mijn site kijken een beetje in mijn hoofd kijken. Dat kwetsbare, jezelf bloot geven, doodeng! Maar hoe tof is het als een mannelijke collega je laat weten dat hij gisteren je recept heeft gegeten en er enthousiast over is. Dit soort positieve reacties geven me enorm veel energie!

Blogverjaardag-winactie-biteswelove-2

 

Mijn voedingskeuzes

Al dat gezonde en die verantwoorde keuzes hoe ik dat doe? Nou om te beginnen door niet bang te zijn voor zuivel, suiker en E-nummers. Netjes iedere dag ontbijten, lunchen gewoon met bruine boterhammetjes en een avondmaaltijd met voldoende groente. Tussendoortjes horen er voor mij ook dagelijks bij. Als ik niet zorg dat ik een verantwoord tussendoortje binnen handbereik heb, ga ik vanzelf voor een onverantwoorde variant. Voorbereiding is dus de kunst.

 

I love bites

Mijn favoriete tussendoortje is een zakje BitesWeLove. Er zijn veel verschillende varianten, waardoor ze nooit gaan vervelen. Zowel zoet als zout, met noten, bonen, erwten, gedroogd fruit en chocolade. Ik vind de portieverpakkingen een uitkomst. Zo kom je niet in de verleiding te veel te snacken en ze zijn handig mee te nemen. Hoe leuk is het om voor je verjaardag te mogen trakteren op je favoriete snack?!

Wil jij zo’n doosje bites winnen? Volg me op Instagram of Facebook en laat daar je reactie achter onder de post over dit artikel. Makkelijker kan bijna niet! Wie weet krijg jij woensdag een berichtje dat ik je een pakketje ga toesturen.

 

Liefs Hanneke

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter | Instagram

Blogverjaardag-winactie-biteswelove-4


Hanneke Kuipers

Comments

  1. […] blog bestaat twee jaar, vandaar een extra feestelijk taartje. Natuurlijk wel in stijl, want met (redelijk) verantwoorde […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.