Diary: oktober 2017 Personal

Ineens was het fotodagboek verdwenen. Verhuizen, nieuwe baan met meer contracturen, bloggen, coachen, ik wist niet waar ik de tijd vandaan moest halen. Vooral de creativiteit was ver te zoeken omdat ik nogal veel van mezelf vroeg. Gelukkig is de rust inmiddels een beetje weder gekeerd en heb ik weer een dagje per week vrij om lekker aan mijn blog te werken. Wat een enorm gunstig effect heeft op de creativiteit, een hoop nieuwe leuke dingen zijn op komst. Ik wil mijn blog ook (weer) wat persoonlijker maken, want ik wil dat het meer is dan een digitale recepten index.

Deze donkere dagen maken me soms wat somber, ik mis de zomer en de zon. Blijven hangen in negatieve gedachten is heel makkelijk, waardoor we soms vergeten stil te staan bij de mooie dingen. Dit is precies de reden waarom ik ooit begon de hoogtepunten van de maand te delen in een fotodagboek. Hoogtijd om deze rubriek terug in het leven te roepen!

Aan het begin van de maand ging in naar een event van Hashtag Workmode in Rotterdam. In augustus schreef ik een review over het boek ‘Babe, you got this.‘ Ik ontving daarom een uitnodiging voor de Live Q & A in het bibliotheek theater in Rotterdam. Een aantal inspirerende succesvolle dames werden ondervraagd over hun weg naar de top. Zo leuk om te horen een hoop mensen tegen dezelfde dingen aanlopen binnen het ondernemerschap. Ik maakte kennis met andere bloggers die ik tot daarvoor alleen op Instagram tegen kwam. Met een hoofd vol inspiratie stapte ik in de auto terug naar huis!


Tijdens onze reis in september hebben we de site ‘ I Love Bali’  regelmatig gebruikt als tour guide. Na mijn vakantie mocht ik een gastblog met de leukste healthy spots op Gili Trawangan toevoegen aan de site. Inclusief mijn allermooiste met mijn telefoon gemaakte foto.

Samen met mijn laptop maakte ik gezellig een rondje door het centrum van Utrecht om vervolgens bij Lewis Book Café wat blogjes uit te typen onder het genot van heerlijke cappuccino. Dit is voor mij ultiem genieten van mijn ‘vrije’ blogdag in de week.

Zoals je merkt vind ik er niet veel aan, die herfst. Toch zijn er ook leuke dingen zoals de veranderende smaken. Ik haalde een pompoen in huis en maakte deze heerlijke pompoencake met dadels en noten.

 

Een half jaar lang mocht ik een enorm fanatieke man coachen. Ik ben dan ook enorm trots op het resultaat wat Martijn heeft neergezet, maar vooral op zijn motivatie en doorzettingsvermogen. Als je dan het onderstaande in je scherm ziet verschijnen op een zaterdagavond, dan weet je waar je het voor doet zeven dagen per week coach zijn. Ik vond het zo leuk de foto’s en het verhaal van Martijn een week later ook op de Personal Body Plan Instagram te zien verschijnen. De mooie progressie van Martijn check je hier.

 

De housewarming is in zicht, tijd voor actie. Eindelijk hebben alle kamers lampen en hebben we dit leuke rekje in de woonkamer gehangen. Nu de fotolijstjes nog vullen!

Ik vond mijn creativiteit terug! Naar aanleiding van een DIY artikel over backdrops ging ik zelf aan de slag. Later volgt er nog een blog over ‘mijn plank en ik’.

 

Hoogtepuntje aan het einde van de maand, mijn recept kwam online op Puur Suzanne in het kader van Meatless Monday. Het recept van mijn vegetarische curry met zoete aardappel, linzen en feta vind je hier.

 

Conclusie: eigenlijk was oktober echt veel te mooi om somber te zijn van het donkere weer. Hoogtepunten genoeg!

Op naar november.. of toch niet.. ik zie er tegenop die 3 en die 0.

 

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram

Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.