Diary: oktober 2016 Personal

Afgelopen maand werd ik echt reuze slim. Ik beleefde niet al te veel spannende avonturen, maar bracht tijd door met mijn neus in de boeken. En net zo veel tijd met mijn neus in de buurt van die boeken, omdat een concentratieprobleem blijkbaar niet leeftijd gebonden is.

Aan het begin van de maand haalde ik mijn 800e Facebook like. Jeej! Op naar de magische duizend! Ook mijn Instagram zit in de lift, dus maak me blij en volg me daar ook even 🙂

800-likes-1

Ik volgde twee dagen workshops aan het Personal Body College. Super interessant en super leuk mensen te ontmoeten met dezelfde passie!

cl-hub-pbp-doormeal-mango-bango-1

Heldin Leonie ter Veld lanceerde haar tweede boek en maakte bekend in december haar eigen pop up restaurant te openen. Hier moet ik natuurlijk bij zijn, gelukkig was ik op tijd met reserveren!
gewoon-wat-een-studentje-savonds-eetcafe-reservering

Deze tosti met kaas, kipfilet en barbecuesaus deed het super goed. Daarnaast zochten jullie massaal naar gevulde paprika’s met kip en mozzarella, aan de briljante foto’s bij het artikel zal het niet liggen. Dus wellicht tijd om daar eens wat aan te doen, gaat op mijn to do list.

tosti-barbecuesaus-kaas-kip-2

Ik kwam tot de conclusie dat de herfst eigenlijk heel mooi is (als het niet regent, waait of koud is). Daar hoef je niet eens voor het bos of de stad in. Zelfs langs de snelweg zijn er mooie dingen te spotten, zoals de rood gekleurde klimop tegen de geluidswal langs de A2 voor(bij) Vught.
herfst-utrecht-1

Hopelijk komende maand meer tijd alle hele en halve ideeën die ik heb voor mijn blog eens verder uit te werken. Voor nu duik ik even terug mijn boek in.

Liefs Hanneke

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

 


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.