Diary: november 2017 Personal

Het tweede fotodagboek in de nieuwe reeks, jeej! Ik ben toch blij dat ik deze persoonlijke update opnieuw geïntroduceerd heb, al kost het me wel wat tijd. November was een drukke maand, een kookworkshop, de Insta Story Challenge en de grote gevreesde 3 – 0 kwamen in beeld. Om het leed te verachten kreeg ik een paar nachtjes weg cadeau. Er gebeurde nog meer leuke dingen zoals de housewarming, etentjes, een oktoberfest in november, maar ik moet deze maand gewoon kiezen uit de hoogtepunten om ervoor te zorgen dat dit artikel niet zoveel tekst bevat als een heel boek. Lees je mee?

Gastblog

De maand begon met een leuke gastblog van Loreen.  Denk jij nu ik hou ook van koken, bakken of fitte fratsen en wil je daar een leuk verhaaltje over schrijven? Niet twijfelen, mailen naar info@healthbyhanneke.nl.

Kerstkookworkshop HelloFresh

Via Puur Suzanne mocht ik deelnemen aan de kerstkookworkshop van HelloFresh in de kookfabriek in Amsterdam. Een enorm leuke avond. Een mooie locatie en super leuk om andere bloggers te ontmoeten. Een inspirerende avond! Wat ik misschien nog wel het aller mooiste vond is dat ik mijn vriend aan andere mensen hoorde vertellen over mijn blog.


Insta Story Challenge

Via Instagram kwam ik Amber van Leeuwen (@thesocialgoodgirl) op het spoor. Ze helpt ondernemers hun Instagram marketing te verbeteren. Ze organiseerde een Insta Story Challenge, een challenge waarbij je dagelijks een webinar te zien kreeg en je aan de slag moest met je eigen stories. Wat dit mij opleverde? Kennis over bepaalde extra opties in Instagram. Ook ontdekte ik de app ‘Adobe Spark Post’ waarmee je mooie plaatjes inclusief effecten kun maken op je telefoon en vervolgens kunt delen op je social media. De plaatjes hieronder maakte ik met behulp van deze app. Naast kennis, contact met andere deelnemers leverde het me ook vele belachelijke acties op om de stories te vullen. Super leuk om te zien dat iedereen die meedeed aan de challenge er zo fanatiek mee bezig was. Ik merk dat sinds de challenge het aantal volgers gegroeid is, wat leuk is maar geen hoofddoel. Ik zie ook dat het verkeer richting mijn website vanuit Instagram is gestegen. Het maakt me echt super blij dat ik al deze verhalen dus ook echt voor iemand typ!

De challenge dwong me na te denken wie is mijn ideale volger is en wat voor mij een gewenst resultaat van al dat harde werken. Zie hieronder! Ik ga mijn best doen wat meer stories te maken en je een kijkje achter de schermen van mijn blog en in mijn leven te geven. Volg je me nog niet? Even doen dan! @healthbyhanneke

 

Hieper de piep, hoera!

Al tijden zag ik er tegenop om dertig te worden. Ik had altijd het idee dat dit de deadline was voor volwassen zijn. Ik ben er nog niet klaar voor en daar schreef ik dus een artikel over: Help, ik ben dertig!

Op social media verscheen een heel reeks aan charmante foto’s voorzien van grappen over trap- en faceliften. Van je zus moet je het hebben! Ik begin alvast met belastend materiaal verzamelen voor over 3,5 jaar.

Gelukkig had ik een super leuke verjaardag. Ik werd verrast met twee nachtjes Leiden. Fijn om er even tussenuit te zijn, lekker uit eten te gaan, over het strand te lopen in Noordwijk en te dobberen in de wellness. Later die week vierde ik mijn verjaardag op een middag (ja lekker tijdstip voor mensen op leeftijd) met de familie.

 

De Sint leest mijn blog!

Al voordat ik op zomervakantie ging heb ik de eerste pepernoten gespot in de winkel. Lang heb ik deze sint-perikelen genegeerd, maar nu hij in het land is word ik er toch wel enthousiast van. De big smile die je vroeger kreeg als je ’s ochtends wat in je schoen vond, daar moest ik aan denken. Hoe leuk is het om iemand weer die big smile bezorgen? Precies! Mijn artikel 5 schoencadeautjes voor mensen met grote voeten werd dan ook wel positief ontvangen door jullie. In het artikel gaf ik de Sint een hint. Blijkt hij mijn blog te lezen! Dank u Sinterklaasje!

Wat er in december op de planning staat? Veel leuke afspraken met vriendinnen en familie, het Allerhande kerstfestival, Hans Klok en kerstkoken voor zeven personen. Wat vast moet lukken na de generale repetitie deze maand.

 

Liefs Hanneke

 

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram

Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.