Diary: november 2016 Personal

In november liet mijn ‘nieuwe’ auto waar ik zo gelukkig mee ben me in de steek en stond ik klappertandend te wachten op de helden van de ANWB. Om te huilen! Met huilen wordt niks gemaakt, dus tijd om eens te bekijken wat er allemaal wel leuk was. Ik was namelijk ook jarig en werd ook dit jaar nog niet wakker met grijs haar jeej! Daarnaast ga ik vanaf januari 2017 een nieuwe uitdaging aan!

Een super leuke inspirerende middag, de bloggersborrel met de dames achter de artikelen op Vriendinnenonline en Fleur Flirt.

borrel-vriendinnenonline-fleurflirt

 

Op mijn site zochten jullie nog steeds massaal naar gevulde paprika’s met lelijke foto. Daarom besloot ik nog maar eens een recept voor gevulde paprika’s op mijn website te publiceren met een wat minder lelijke foto.

yes-to-new-adventures

Wat deze maand vreugde dansjes opleverde? Ik haalde mijn toets voor Personal Body Plan, dat wil zeggen dat ik vanaf januari als coach aan de slag ga. WHOEHOE! Heel spannend, maar vooral heel leuk! Ik ploeterde op een tekst voor op mijn coachprofiel. Mijn profiel zal vanaf 25 december online te vinden zijn en vanaf 2 januari start ik als coach.

 

Ik was jarig! Gelukkig ben je zo oud als je je voelt en ben daarom ook enorm blij met deze kaart!

 

Als verassing gingen we een dagje naar de Zwaluwhoeve en ’s avonds eten bij Loetje. Sorry de camera kon deze verhitte beelden niet aan. Ik kreeg een hele stapel boeken, de uitdaging voor de volgende maand is tijd maken ze te lezen. Het tweede boek van Leonie ter Veld Gewoon wat een studentje nog meer eet ben ik super blij mee! Al vraag ik me wel af of dit een hint is dat ik te veel groenvoer op tafel zet?! Om de dikke burger met parmaham te compenseren kreeg ik ook nog het boek Supergezond,belangrijk een beetje balans.

Tijdens het verteren van al deze maaltijden kan ik lezen in de nieuwste Harry Potter. Wat ik wel gek vind aan dit boek is dat het in scriptvorm geschreven is. Is het bezuiniging zodat de acteurs nu het boek maar uit het hoofd hoeven leren, kan iedereen nu auditie doen voor de film of hebben ze het verkeerde deel laten drukken? Het zijn in ieder geval veel pagina’s met weinig tekst.

 

cadeaus-verjaardag-1

 

Van het laatste boek wat ik kreeg Eet taart krijg een sixpack heb ik de titel al getest, maar het resultaat blijft nog uit. Het voordeel van jarig zijn is wel dat je recepten kunt testen zonder zelf nog dagen taart te moeten eten. Ik maakte bosvruchten Skyr taart en zwarte bonen brownie. Ja, dat laatste is een heel stuk lekkerder dan het klinkt. Ik hoop dat mijn collega’s me niet aanklagen voor dwaling, na het lezen van dit artikel.

zwarte-bonen-brownie-3

 

 

bosvruchten-skyr-taart-3

 

De planning voor december? Mijn schoen zetten en liedjes zingen voor de Sint. Als u dit leest: I love you! Borrels, etentjes en leuke feestjes, mijn nieuwe boeken lezen en recepten uitproberen.

Tot het volgende dagboek!
Liefs Hanneke

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

 


Hanneke Kuipers

Comments

  1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Die bosvruchten taart ziet er echt heerlijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.