Diary: mei 2016 Personal

De feestdagen in de maand mei zorgde voor tijd om extra veel leuke dingen te doen. Dus ook extra leuk om terug te kijken op deze maand!

In de maand mei besloot ik wat minder te bloggen. In eerste instantie zag ik dit niet bepaald als hoogtepunt, maar was het een gevecht met mezelf. Echter maakte ik het leven voor mezelf hiermee een stuk aangenamer, omdat ik wat meer tijd over heb en niet meer continue het gevoel heb iets te ‘moeten’.

Bevrijdingsdag, al jaren stond het bevrijdingsfestival in Groningen op mijn verlanglijstje. Eindelijk gelukt dit jaar! De maand ging dan ook van start met een bier- en hamburger dieet.
Bevrijdingsfestival-groningen-1Hoogtepunt van de dag: Kensington! Eigenlijk stonden we veel te ver weg. Gelukkig had ik een sterke man bij me waar ik even op de schouders mocht om een foto te maken voor mijn dagboek. Belabberde kwaliteit, goede reden om nog eens naar een optreden te gaan en alles van wat dichterbij te bekijken 😉
Foto 05-05-16 14 08 17
De volgende dag was het groot feest. Een concert van K3 voor volwassenen in de Lotto Arena in Antwerpen. Wereldreis dus van Groningen naar Antwerpen en ook nog een paar uur werken tussendoor. Het begon met een optreden voor Ellie Goulding voor mijn verjaardag, als tegenprestatie wilde mijn zus kaarten voor K3. Reactie: Oh ya le le: NEE! Maar het was echt super leuk! Ik heb nog nooit een concert meegemaakt waar het publiek zo enthousiast was en los ging!

K3-sportpaleis-3

K3-sportpaleis-1

Eindelijk een beetje goed weer, buiten eten en dus tijd voor de eerste barbecue van het jaar in eigen tuin. Wel met wegwerp barbecue en grote bloempotten als windscherm, maar dat mocht de pret niet drukken.
Eerste-barbecue-1

Tweede pinksterdag, een dagje Maastricht. Lunchen bij de Brandweerkantine, een aanrader! De naam zegt het al een leuke gelegenheid om wat te eten of te drinken in de voormalige brandweerkazerne. Zoals je ziet hebben alle bezoeker me even de rug toegekeerd omwille van hun privacy.

Brandweerkantine-maastricht-1

Het interieur bestaat uit hele hoop verschillende oude stoelen en tafels, sanseveria’s, een TV met bolle beeldbuis en nog een hoop bij elkaar geraapte spullen, maar juist dat maakt het zo leuk. Daarnaast staan er heerlijke dingen op de menukaart en zagen de borden die voorbij kwamen er ook heel goed uit. Gezien de gaarheid van deze dag koos ik voor de wentelteefjes van suikerbrood, echt heerlijk (ongezond).

Wentelteefjes-brandweerkantine-maastricht-1
Een aantal oude artikelen wil ik al een hele tijd voorzien van nieuwe foto’s. Het begin is gemaakt, de Mediterraanse ovenschotel heeft een nieuwe foto!
Mediterraanse-ovenschotel-3

Verder ging ik voor het eerst in anderhalf jaar nog eens duiken. Geen foto’s want het hoogte punt was één kreeft in bruin water, maar toch fijn om te weten dat ik het nog kan.

Op naar juni, ik beloof spannende avonturen en zonnige kiekjes!

Liefs Hanneke

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Foto 06-05-16 15 35 11


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.