Diary: maart 2018 Personal

De hoogtepunten van de maand, voor je het weet ben je ze vergeten. De dingen waar je van baalt of nog gedaan moeten worden blijven je wel bij. Er valt altijd wel wat te klagen. Juist daarom kijk ik even terug op wat de afgelopen maand zo leuk maakte. Lees en bekijk hier mijn hoogtepunten van de maand maart.

Het Faalfestival

Een festival georganiseerd in Tivolivredenburg in Utrecht. Geen festival met verschillende stages om te dansen maar met verschillende sprekers. Op het gebied van politiek, sport en eigenlijk alles wat je in het dagelijks leven tegenkomt en wat dus mis kan gaan. We delen maar al te graag onze hoogtepunten, zoals in dit artikel. De dingen waar we echt in falen, die stoppen we vaak weg. Het faalfestival wil dit taboe doorbreken, falen hoort bij het leven. We woonde een super leuke sessie bij waar Wilfried de Jong vragen stelde over falen in de sport aan Edith Bosch en Jeroen Groothuis. Verder gingen we naar stuk over falen en milenials van Anouk Kemper & Suzette Hermsen. Ze schreven het boek ‘zeik niet zo‘. Dit wilde ik pers√© zien, omdat ik het boek echt hilarisch en vooral ook heel herkenbaar vind.

Faalfestival

Hoe vind ik mijn droombaan?

Ik schreef het artikel hoe vind ik mijn droombaan? Hier kreeg ik super veel reacties op. Echt een levensvraag, hoe combineer ik alle dingen die ik leuk vind aangezien een week maar zeven dagen heeft. Ik denk er nog even over na wat de juiste balans is.

Gezocht: droombaan

Fotoshoot

Ik ging lunchen met Lonneke van @lifeoflonneke, deze leuke dame is bezig een portfolio op te bouwen voor haar website. Ik was op zoek naar wat extra foto’s voor mijn website en zo hadden we een match. We schoten foto’s op het fotogenieke kantoor van Hashtag Workmode. Het was een enorm gezellige middag met foto’s waar ik erg blij mee ben als resultaat.

Fotoshoot Hashtag Workmode Utrecht

Mijn eerste persevent

Dit zijn echt life goals voor een blogger, ik kreeg van een PR bureau een uitnodiging voor de opening van Vapiano in Utrecht. Zo leuk om aanwezig te mogen zijn en de pasta’s, pizza’s en tiramisu te mogen proberen. Dit smaakt naar meer, zowel de pizza’s als persevents.

Vapiano Utrecht

Bevriezen in de Efteling

De koudste zondag van de maand hadden wij met het gezin afgesproken een dagje naar de Efteling te gaan. Super leuk om weer even met z’n allen bij elkaar te zijn. We lasten de nodige stops in op te warmen met koffie, maar het volgende dagje uit plannen we op een dag dat we een korte broek aan kunnen.

Fotografie workshop

Ik kreeg een fotografie workshop van Martijn van @nowpicturethisfotografie. Eindelijk begrijp ik wat beter wat al die knopjes op mijn camera doen. Ik kreeg uitleg over sluitertijd, diafragma en iso waarde. Nu komt het lastigste deel, blijven oefenen. Wil jij ook een fotografie workshop? Volg dan het account van Martijn, want er komen zowel individuele als groepsworkshops aan.

Degelijke dingen

Ik deel met jullie de hoogtepunten om met een goed gevoel terug te kijken op de maand. Natuurlijk is het bij mij ook niet alle dagen feest en ga ik buiten deze hoogtepunten ook maar door het leven als een degelijke Thea. Ineens heb ik last van een vetrandje, ik ben nog niet over uit of het van de paaseieren komt of dat ik voornamelijk denk dat het er zit. Deze maand gaf ik de meterstanden door. Ik vergat dat er een monteur kwam voor de installatie van een slimme meter. Ik probeerde twee nieuwe deelnemers te scoren in mijn coaching, zonder resultaat (dus hierbij nogmaals sluikreclame). Tot slot werd enthousiast van de eerste keer pikante humous van de Lidl.

Vooruitblik april

De virtuele voettocht naar Barcelona gaat van start. Verder staat er een optreden van Wulf op de planning en organiseer ik mijn tweede ontbijt event. Dit keer voor mijn PBP deelnemers.

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram

Fotoshoot bij Hashtag Workmode Utrecht


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.