Diary: juni 2016 Personal

Na de berg hagelstenen die mijn auto in no time veranderde in een rijdende poffertjes pan is het zeker een goed moment om even terug te kijken op de positieve dingen van de afgelopen maand. Buiten het foodtruck incident was juni geweldig! Ik verbleef meer in het buitenland dan dat ik thuis was. De maand begon met twee weken Curaçao en ik sloot de maand af met een trainingsweekend op Sicilië.


Curacao-1
Curacao-8

Curacao-4

We bezochten prachtige stranden, werkte aan mijn geduld en het vermogen stil te liggen op een strandbedje. Dat laatste is niet geheel gelukt. Twee leesboeken verder stuiterde ik dan toch weer van het bedje af. Gelukkig kon ik nog twee duiken maken. Duiken in Curaçao is echt heerlijk, omdat het water zo warm is. Tijdens de eerste duik zag ik al een zeeschildpad, dus mijn dag kon niet meer stuk.
Curacao-5
Curacao-11
Curacao-10
Gelukkig voor mij deden we ook nog wat meer dan in en bij het water liggen. De natuur is echt prachtig, er groeien mooie bloemen en er zijn vele vreemde vogels te spotten.

Ook op vakantie dagelijks innoveren: zijn de schaaltjes te klein dan serveer je je ontbijt in een maatbeker. Daarnaast heb ik ondervonden dat je een jetlag ook optimaal kunt benutten door de zonsopgang te bekijken vanuit je hangmat en tegelijkertijd een blog te typen.

Curacao-12

Naast luieren en eten stelde we ook onze conditie op de proef. We gingen een dag vroeg op pad om de Christoffelberg te beklimmen. Ik geloof dat ik in een sauna nog minder zweet. Een inspannende tocht, waarbij we het laatste kwartier als echte berggeiten over de rotsen klommen onder leiding van onze fitte moeder berggeit. Als je de top bereikt hebt en je uitzicht hebt over het hele eiland weet je waar je het voor gedaan hebt, maar dan nog naar beneden!

Curacao-9

In Willemstad zochten we ons op de pontjesbrug rot naar een pakje. Helaas bleken Bassie en Adriaan ons voor te zijn geweest. Wat we nog meer ontdekte in Willemstad is dat niet alleen de mensen ronde billen hebben maar ook de paspoppen, een erg goedkope shopsessie voor mij dus.

Curacao-2

 

Na dit avontuur was het tijd om weer eens aan het werk te gaan, wat ook wel fijn is na twee weken luieren. In het weekend bracht ik een bezoekje aan Sneek waar mijn opa vroeger woonde. Veel mooie herinneringen, zoveel dat ik vergat een foto te maken voor mijn dagboek.

Het laatste weekend van de maand was het tijd voor een trainingsweekend op Sicilië. Gelukkig was er naast training ook nog tijd om van het mooie uitzicht en de zon te genieten!

Castellemare-del-golfo-2
Castellemare-del-golfo-1

En dan nu terug naar de realiteit… Ik beloof jullie voor volgende maand een dagboek met minder jaloersmakende plaatjes.

Liefs Hanneke

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Curacao-3


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.