Diary: juli 2016 Personal

De maand juli is ineens om en ik heb nog veel te weinig in een korte broek op het terras gezeten. Maar gelukkig waren er wel super veel andere leuke dingen afgelopen maand. Ik ging shoppen, een dagje Amsterdam, kocht een nieuwe auto en kreeg tot slot mega toffe tasjes toegestuurd. Wil je hier beeld bij hebben? Lees dan verder. Zo niet, klik dan op het rode kruisje ūüėČ

Ik ging shoppen in Eindhoven op zoek naar sandalen, daarom kocht ik geen sandalen maar een jurk. Daarna moesten we noodgedwongen taart eten bij Coffelovers gevestigd in de boekhandel Van Pierre, omdat het te hard regende om naar buiten te gaan.
Coffeelovers-van-Pierre-Eindhoven-1
Ik was in Utrecht en daar maakte ik een foto van de Oudegracht, want die had ik pas duizend. Maar het blijft leuk dat water, omdat dat er dat thuis niet is.
Oudegracht-Utrecht-1Mijn Penne pesto met kip en zongedroogde tomaten ging als een speer in de HealthyApp. Mijn recept was in de tweede week van juli het best gelezen artikel van die week. Aangezien daar ook hele grote bloggers in publiceren vond ik dat echt heeeeel cool!

Pasta-pesto-kip-zongedroogde-tomaat-2

Ik ontving een pakketje tussendoortjes van Food Motion. Sommige dingen bevatten me alleen net wat te veel koolhydraten naar mijn zin, maar ik vond het wel heel leuk dat ik een pakketje mocht ontvangen!
Post-food-motion-1
Ik was een dagje in Amsterdam. We parkeerden in Noord en gingen met het pondje naar de overkant. Wat ik daar nog meer deed? Lunchen, winkelen zonder succes en ik maakte natuurlijk een foto van een gracht.
Gracht-Amsterdam-1
Na steeds honger te hebben gekregen van al die Loetje biefstukken op Instagram, was het dan nu tijd om zelf maar eens biefstuk te gaan eten. Loetje heeft een nieuwe vestiging in Utrecht, dus na het eten rollend naar huis. Naast de biefstuk is ook de rosbief carpaccio echt een aanrader!
Loetje-Utrecht-1
Wat ook op mijn lijstje stond was de Yoghurt Barn. Een verantwoorde variant kiezen is mogelijk, maar bij mij is het mislukt!
Yoghurt-Barn-Utrecht-1

Mijn nieuwe auto is een Renault Twingo, ja met van die coole ronde lampjes voor. Ik publiceer geen foto, want dan weten jullie dat ik het ben als ik je de bocht afsnijd.

Aan het einde van de maand ontving ik super leuke tasjes met mijn logo. Sinds je moet betalen voor plastic tasjes probeer ik er aan te denken zelf een extra tas mee te nemen, dus ik ben er helemaal gelukkig mee.
Foto 12-07-16 15 27 03
Wil je zo’n tasje hebben? Hou de website in de gaten, volgende week geef ik er een aantal weg.

Liefs Hanneke

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.