Diary: januari 2017 Personal

Januari was eindelijk weer eens een beetje een ‘normale’ maand. Ja, dat vond ik een feest! Wat doe je in normale maanden? Massaproductie nieuwe recepten testen, wat gezonder eten en braaf drie keer per week trainen. Op weg naar de degelijkste versie van mezelf? Nee hoor, want januari zat ook vol met speciale gebeurtenissen. Lees je mee?

Mijn goede voornemen voor 2017: Meer dingen doen die me echt gelukkig maken. Om te beginnen is dat meer tijd steken in mijn website, want dat levert me bergen energie!

Vanaf januari mag ik me officieel Personal Body Coach noemen. Ik wil je graag helpen om je doelen te bereiken, dus ik spam het nog maar even.

Dromen zijn er om waar te maken, ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel. Ik ga niet ineens alleen maar advertorials schrijven, wees niet bang. Mocht ik onverwacht een half miljoen ontvangen voor die ene Google advertentie op mijn website dan heb ik me toch ingedekt.

Foto 31-01-17 20 59 15

Ik schreef een review over Tante Thee in Bergeijk waar ik met mijn zus ging lunchen, ik vond de publicatie hiervan best eng. De mensen wie dit artikel aanspreekt kan ik ook zomaar in de supermarkt tegenkomen, dus dit zijn geen ‘anonieme’ bezoekers. Het artikel deed het fantastisch en ik ontving hele leuke reacties.
Tante-thee-bergeijk-hotspot

Verder: etentjes, een bierproeverij en verjaardagsfeestjes (inclusief een uitnodiging die precies aansluit bij mijn mate van volwassenheid).

januari-feestje-1

Het laatste weekend van januari, met een vriendin lunchen bij BROEI. Dit is toch wel een avontuur als je normaal kiest voor een broodje carpaccio. Gelukkig heel erg lekker en gezellig!
Broei-1

Ik sluit af met een liefdesverklaring: In de maand januari steeg het aantal bezoekers met ruim 50% ten opzichte van december. Wow!! Zo leuk om te zien dat de dingen die ik schrijf gelezen worden. I LOVE YOU!

Wat februari brengt? Bier, confetti en een K3 jurkje!

 

Liefs Hanneke

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter | Instagram

 


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.