Diary: januari 2016 Personal

De laatste dag van de maand, tijd om terug te blikken op de dingen waarvan ik gelukkig werd in januari. De afgelopen maand was druk (as usual), maar LEUK!

Het jaar begon met een leuk feestje en een minder leuke kater. De eerste helft van de maand vloog voorbij, met een hoop leuke dingen waarvan helaas geen foto’s zijn zoals verjaardagen, een spontaan etentje met vrienden en een baby shower. Ook volgde ik een training over payroll. Niet iedereen zal hier even warm van worden, maar ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging in het nieuwe jaar. Helaas was de trainer ook niet fotodagboekwaardig.

Op een zondag hield ik thuis met vrienden een bierproeverij (heel healthy). Daarbij probeerde ik toch nog wat verantwoorde versnaperingen op tafel te zetten.
Borrelen-1
En toen was het zo ver, een reisje naar Rome. Alleen 15°C en zon maakte me al intens gelukkig en dan was ik ook nog eens in een prachtige stad met één van mijn beste vriendinnetjes! Rome is zeker een stad waar ik nog eens terug heen wil, er is zo veel te zien dat red je niet in een paar dagen. Daarnaast wilde we ook nog een klein beetje ontspannen, door een beetje rustig op te staan en regelmatig lekker een koffie of een wijntje te drinken.

Rome-wijn-Babylon-1

Rome-5

Colosseum-1

Dan het laatste (mega) hoogtepunt van de maand: Ellie Goulding! Met mijn zus samen ging ik als verjaardagscadeau naar de Delerium World Tour. Beste cadeau ooit!! De weg om er te komen was wat heftig. Vak 410, het ‘sfeervak’ van Ajax bestond 15 jaar. De supporters zorgen voor extra sfeer op de heenweg met flink veel vuurwerk, gezang en bivakmutsen. We hebben het overleefd en het was de moeite meer dan waard!!
Ellie-Goulding-Delerium-1

Op naar februari! In de volgende maand staat nog niet veel spannends gepland, maar wat niet is kan nog komen!

Liefs Hanneke

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

 

 


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.