Diary: februari 2017 Personal

Best logisch dat deze maand voorbij vloog aangezien februari, maar 28 dagen telt. Het leken er voor mijn gevoel maar 14. Wat in die dagen deed? Pizza bakken, bloggen vanuit een tof koffietentje, de Gezondheidsbeurs, de wereld bleek mijn motivatietips te kunnen gebruiken, mijn blogverjaardag en carnaval. Oh ja ik had tussendoor zelfs nog tijd om te werken en te slapen.

De maand begon met een zaterdagmiddag lekker achter mijn laptop bij Black Bird Coffee & Vintage in Utrecht. Aangezien ik een laptop uit het jaar nul met het gewicht van een baksteen heb ging ik binnen bij het eerste tentje waar ze koffie verkopen in de buurt van het huis van mijn vriend. Ik vond het altijd als een beetje een gek plekje, maar super leuk! Het interieur is bij elkaar geraapt, de mensen super vriendelijk en de cappuccino met een mooi vormpje. Dat maakt mij gelukkig!

black-bird-utrecht-1

Ik bezocht de Gezondheidsbeurs, helaas waren de leukste sprekers die ik graag wilde zien al op een andere dag geweest. Het was echt mega, mega druk dus geen foto’s want dan was het direct een groepsfoto geworden. Een leuke beurs met veel verschillende inspirerende stands, maar ook met grote onzin stands met producten in de trend van vliegende tapijten en wonderthee.

Na al dat gezonde op de Gezondheidsbeurs was het tijd voor pizza. Ik kocht Magioni bodems, ik vond het best eng eerlijk gezegd. De bodems bevatten bloemkool, ik was bang voor die geur die nog minstens drie uur in je huis hangt als je bloemkool hebt gekookt. Ik heb hem niet geroken en niet geproefd die bloemkool, maar dit is natuurlijk wel een net wat gezonder alternatief, ik ben fan!
Foto 02-02-17 20 30 11

 

Blijkbaar had de wereld hier ernstig behoefte aan ‘Motiveer jezelf om te sporten – 5 tips’, dit artikel ging namelijk als een speer!
Motiveer-jezelf-te-sporten-tips-motivation-is-key

 

Op Valentijnsdag werd ik verrast door bloemetjes van mijn baas, de rest van het bedrijf ook, geen zorgen!

Bloemen-valentijn-diary-februari-1

Tijdens carnaval ging ik verkleed als timmervrouw. Ik kwam erachter dat een carrière switch altijd nog mogelijk is, de banen liggen voor het oprapen. Helaas was er tijdens carnaval niet alleen een vrouw met een hamer, maar ontmoette ik in de ochtend ook de man met de hamer. Geen foto’s, die kunnen alleen maar tegen me gebruikt worden sorry!

Tot slot het hoogtepunt van de maand: Health by Hanneke bestaat 2 jaar!

Ik maakte een semi-gezond taartje en mocht dus twee kaarsjes uitblazen. Dit werd vastgelegd door Sam, waardoor ik ook nog eens super mooie foto’s heb van deze mooie mijlpaal.

Wat de maand maart op de planning heeft staan? Nog niet super veel, in ieder geval heel veel opruimen en inpakken voor de verhuizing.

Liefs Hanneke

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter | Instagram

 

IMG_5715 LOGO


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.