Diary: december 2015 Personal

December was niet bijster spannend en van de dingen die dat wel waren ben ik vergeten foto’s te maken. Daarom dit keer een kort fotodagboek.

De maand begon met nieuwe foto’s maken voor mijn blog op Strijp-S in Eindhoven. Ik ben nog steeds heel blij met het resultaat, liefde voor de fotograaf! Naast foto’s maken gingen we gezellig wat drinken bij Onder de Leidingstraat, waar ik een review over schreef.
Strijp-S-1

Strijp-S-2

Strijp-S-3

December was vooral druk, werken, sporten en feestjes. Ik was dan ook niet veel thuis, daarom dit jaar geen kerstboom. Ik zou meer naalden kunnen ruimen dan dat ik plezier zou hebben van de boom. Mijn alternatief takken met mini kerstballen. Ik ben er blij mee!

Fijne kerstdagen-1

Kerstavond en eerste kerstdag bracht ik voor een groot deel door in de keuken. Ik zette twee dagen drie gangen op tafel.

Kerstdiner-1

Kerstdiner-3

Tweede kerstdag ging ik met vrienden een dagje naar Antwerpen. Een beetje rondlopen, shoppen en geluncht op een terrasje. Bizar tweede kerstdag op een terras in de zon, maar wel heel erg lekker!
Tweede-kerstdag

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog in het afgelopen jaar. Op naar een nieuw jaar vol met nieuwe kansen. Mijn goede voornemens? Het maken van lekkere gezonde recepten, leuke reizen, mezelf af en toe wat rust gunnen en niet vergeten te genieten. Ik wens je een succesvol en gezond 2016!

Liefs Hanneke
 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

 
Happy-new-year


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.