Diary: augustus 2016 Personal

Is augustus om? Dan de zomer ook bijna, nooooo! Van mij mag de kou, regen en wind nog wel even weg blijven. Terwijl ik dit typ stortregent het, dus tijd om even terug te kijken op zonnigere dagen!

Je komt dagelijks mooie dingen tegen, alleen staat je ontvangst niet altijd aan. Kijk eens om je heen tijdens het lopen of fietsen in plaats van met je neus naar het scherm van je mobiel te staren. Dit is wat ik spotte tijdens een rondje ‘draven’.
Draven-2
Op een zomerse vrijdagavond ging ik uiteten bij Restaurant Woest. Tapas van de chef, heerlijk en zeker als je een chronisch keuzeprobleem hebt.
Tapas-woest-1
Waarom krijg je een zonsondergang nooit zo mooi op de foto als het in werkelijkheid is? Degene die dat uit weet te vinden is binnen!

Zonsondergang-park-eifel-1
Ik was een weekendje in Duitsland. Precies, bier, schnitzel en apfelstudel. We bezochten Trier (aanrader) en Cochem (aanrader, indien in bezit van een 65+ pas).
Cochem-bedevaartsoord-voor-bejaarden-1

Trier-1
Verder ging ik een paar dagen back to basic zonder electriciteit, stromend water of sanitaire voorzieningen. Iets waarvan ik altijd denk dat ik er niet voor gemaakt ben. Toch vind ik het daarna ineens een hoop moeite mijn kapsel te fatsoeneren en make up op te doen. Het went dus snel er uit zien als een slons.
Het lukte me voor mijn doen ook behoorlijk goed even niks te doen en op een handdoekje in de zon te liggen. In ieder geval tot ik op brute wijze het water in geslingerd werd.
Dagje-aan-water-1

lucht-bomen-1

Geen mega spannend fotodagboek, maar dit is stilte voor de storm. Volgende maand volgen spectaculaire plaatjes Mijn verhaal is af, zet nu buiten de zon maar weer aan! Bij voorbaat dank!
Liefs Hanneke

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.