Diary: augustus 2015 Personal

De maand augustus vloog voorbij! Iedere maand blik ik even terug op de afgelopen maand, om de mooie momenten van de voorbije maand nog even terug te halen. De planning was niet mega vol en er waren veel zonnige dagen dus genoeg tijd voor spontane plannen.

Zoals spontaan lunchen en abdijbier drinken in Postel.

Bier en brie
Een dagje Beekse Bergen.
Olifantje
Giraf
Daarnaast ging ik een weekje ‘back to basic’. Kamperen met de scouts: een week waar ik wel zin in had, maar ook enorm tegenop zag. De eerste nacht tussen de kalfjes in een stal, omdat het buiten te hard regende. Geen stroom, alleen een zonnepaneel om onze telefoons op te laden. Een gasfles bij de buitendouche om toch warm water te hebben, over de WC (lees: hudo) zullen we het verder maar niet hebben. Kortom: net een aflevering van ‘Echte meisjes in de jungle.’ Na een paar dagen was ik er wel aan gewend, zolang je maar geen spiegel tegen komt. En na een week, toen baalde ik flink toen ik me op maandagochtend met een jurkje en een blazer aan op stond te maken om naar kantoor te gaan. Een erg geslaagde week en ik kijk nu al uit naar volgend jaar, selfies heb ik alleen maar achterwege gelaten.

In de week dat ik te weinig sliep, dagelijks een biertje dronk en niet mega gezond at deed mijn site het geweldig! In tussentijd werden tijdens een personeelsbijeenkomst de tussendoortjes van Bites We Love geïntroduceerd op kantoor en gaf ik mijn collega’s de mogelijkheid me vragen te stellen over een gezondere levensstijl. Super spannend! Ik heb gelukkig een hoop leuke reacties en vragen mogen ontvangen. Kortom werk aan de winkel voor de volgende personeelsbijeenkomst.

Mijn Facebook pagina kreeg een onverwachte boost en schoot ineens door naar ruim boven de 300 likes!

You make me smile!

Naast al deze mijlpalen zijn er ook kleine dingen die me erg gelukkig kunnen maken, zoals Flikken Maastricht terugkijken in de tuin!

Flikken Maastricht terugkijken in de tuin

Op naar september, want dan ga ik als iedereen weer gaat werken en naar school is lekker op vakantie!

Liefs Hanneke

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.