Diary: april 2016 Personal

In april deed ik echt heel erg veel. Zo veel dat ik mijn mapje foto’s en agenda er bij moest halen om te bedenken wat ik beleefd heb. Feestjes, borrelen met vrienden, etentjes, een extra vrije dag met Koningsdag. Tijd voor een fotodagboek van mijn spannende avonturen in april.


Aan het begin van de maand was er weer een hoogtepuntje op mijn blog. Mijn pizzabrood deed het super goed! Soms vind ik het zo gek, als ik denk dat iets te simpel is om eigenlijk te publiceren gaat het artikel als een speer.

Pizza-brood-tomaat-bosui-2

Begin april ontving ik ook de Personal Body Box, een pakketje motivatie voor mijn Personal Body Plan. Eerst hield ik dit angstvallig voor mezelf, omdat ik geen zin had in reacties. Inmiddels merk ik het makkelijker is als ik het wel deel met mensen. Hoewel ik toch al behoorlijk wat opmerkingen als ‘je mag niet afvallen’ of ‘er blijft toch nog wel wat van je over’ heb gehoord. Nee, ik val niet af. Er blijft zeker wat van me over: een strakkere versie van mezelf met meer inzicht betreft voeding en gedrag. Helaas ging het met de motivatie eind april wat bergafwaarts. De start van een nieuwe maand, ik trek een nieuw blikje motivatie open, ik ga ervoor (bijna in bikini…)!

PBP-pakket-1

Gedurende het afgelopen half jaar zag ik bloemkoolpap meerdere malen voorbij komen. Ik trok er eerst zelf ook een vies gezicht bij, maar besloot het toch eens te proberen. Een geslaagd experiment! Behalve dan die lucht die in je huis hangt als je bloemkool hebt gekookt.

Bloggen-bloemkoolpap-a

We hielden met vrienden een bierproeverijtje, alleen werd dat voor mij een waterproeverij. Het regende op deze zondag, aangezien ik bang ben om te smelten nam ik lekker de auto. Ik bakte mini quiches om mee te nemen.

unspecified

Tussen al koken, bakken en eten door besloot ik toch weer eens te gaan hardlopen. Wie had dat ooit gedacht dat er een week in mijn leven zou komen waarin ik vier keer zou trainen en nog een keer ging hardlopen. Als ik het zo typ klinkt het niet eens als mezelf. Niet hardlopen blijkt de beste training om hard te lopen, persoonlijk record! Omdat mijn beenspieren sterker zijn blijk ik ineens veel harder te lopen. 6 km zonder moeite ūüôā

PR-Runkeeper-1

Na al deze sportiviteit kwam er weer een weekend aan met minder sportief gedrag. Eten bij Ubica in Utrecht. Voor mijn doen had ik al eeuwen geen salade geitenkaas meer gegeten, dit werd gevolgd door een goddelijk toetje met witte chocolade en bosvruchten. Toch jammer dat ze in restaurants geen daglichtlampen hebben staan om je bord mooi op de foto te krijgen.

Salade-geitenkaas-ubica-utrecht-1

Dessert-ubica-utrecht-1

Na deze maaltijd was het tijd om eens flink in actie te komen. Volgens mijn iPhone danste we ruim 6 km op Vunzige Deuntjes in Tivoli Vredenburg.

Foto’s van mijn overige wilde avonturen zoals Koningsnacht ben ik vergeten te maken. Dan ga ik nu¬†snel naar buiten¬†genieten van de zon en het eerste kiekje voor het dagboek van mei schieten.

Liefs Hanneke

 


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.