Behind the scenes Personal

Mijn blog is vandaag driekwart jaar in de lucht, tijd voor een kijkje achter de schermen. Het aantal bezoekers groeit gestaagd. Ik heb een uploadschema gevonden wat voor mij het beste in mijn planning past: drie artikelen per week op woensdag, vrijdag en zondag. In tussentijd droom ik verder over tienduizenden bezoekers, meer artikelen per week en perfecte foto’s.

Gelukkig is de kwaliteit van mijn foto’s stukken beter geworden. Voor het grootste deel ligt dat aan mijn nieuwe camera, helaas niet aan mijn talent. Op mijn to-do list staat dus ook om nieuwe foto’s te maken voor eerder gepubliceerde artikelen. Voor een goede foto is daglicht belangrijk, ik zal de komende donkere maanden beter moeten gaan plannen wanneer ik mijn foto’s maak. Een andere oplossing is een kleine fotostudio, aangezien ik een goede planner ben maar een slechte uitvoerder zal die er waarschijnlijk snel komen.

Om tot een goede foto te komen verplaats ik mijn meubilair regelmatig naar de tuin en sta ik met mijn camera op de tuintafel. Als de buren mijn blog nog niet ontdekt hebben denken ze waarschijnlijk dat ik gek ben. Soms lig ik op mijn buik op de slaapkamervloer met een bord soep voor me. Ik sleep herfstbladeren (inclusief ongedierte) mee naar huis ter decoratie. En de laatste verjaardag waar ik was keek ik niet alleen verlekkerd naar het gebak, maar vooral naar de hoeveelheid en diversiteit van het servies. Hoe mooi zou dat staan op mijn foto?!

Hieronder zie je hoe de foto’s op mijn blog tot stand zijn gekomen.

Foto review Lieve mama

Foto boekreview Lieve mama

Courgettesoep met gerookte kip en preischeuten

Courgettesoep  Tosti time!

Behind-the-scenes-5

BAG2BAG portomonnee

Behind-the-scenes-6

Heb je me uitgelachen? Geen probleem, ik mezelf ook!

Liefs Hanneke

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Hanneke Kuipers

Comments

  1. Heerlijk zo een mooie behind the scenes blog!
    Ik had me bij het lezen van je blogs (en na een bezoek aan jullie huis) al een paar keer afgevraagd hoe je toch zo’n mooie fotos voor elkaar kreeg terwijl ik me geen wit aanrecht kon herinneren…. Weer een van de grote question marks in mijn leven opgelost, haha.

  2. […] eerste editie van behind the scenes is al ruim twee jaar geleden. Ik las laatst op een andere site een dag uit het leven van een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.