5 dingen om te weten als je een blogger gaat daten Personal

Ga je op date met een dame met een blog? Weet waar je aan begint!

1. Wat de boer niet kent
Nou vergeet het maar. Vallen linzen, granaatappel of geitenkaas in de categorie ‘dat lust ik niet, want dat heb ik nog nooit gehad’. Je gaat terug in de tijd: ‘minimaal één hapje proberen’.

Salade kip mango linzen

2. Alles voor de foto
Er moet regelmatig gestopt worden of dat nu met de fiets, te voet of de auto is. Een mooi fotomoment mag je niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Soms worden er acrobatische kunsten uitgehaald om de juiste foto te maken. Kijk niet vreemd op als je meubilair ineens buiten staat. Oh ja, waag het niet zomaar door je bord met eten te roeren voordat het fotomoment voorbij is.

Behind-the-scenes-6

3. Hotspots
Check leuke hippe locaties in de buurt voor een borrel of om uit eten te gaan. Waar let je op: leuk meubilair, gekke lettertypes. Natuurlijk ook waar je echt voor komt, ziet het eten, drinken en zelfs het servies er leuk uit, dit is jouw kans om punten te scoren! De reden? Zie punt twee. Goudentip: check locaties op Instagram.

Bericht aan mijn date: onderstaande foto is een HINT.

Wat je moet weten blogger gaat daten- hooi - utrecht hotspot-2

4. Anonimiteit
Het gaat een hele tijd goed, dan ben je gewoon ‘de mysterieuze lover van’. Reken er maar niet op dat je anonieme leventje voort blijft duren, er komt een moment dat jouw knappe kop gebruikt wordt om likes te scoren!

Dingen die je moet weten als je een blogger gaat daten

5. Sssst!
Soms moet je gewoon even je mond houden. Een kopje thee brengen, graag! Er moet gewerkt worden. Waaraan? Een nieuw artikel met een zelf verzonnen deadline. Maak er gebruik van, dit is het moment voor een potje FIFA of Studio Sport.

 

Liefs Hanneke

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter | Instagram

Hanneke Kuipers

Comments

  1. Hahahaha, wat een heerlijk lekker down-to-earth artikel! Enne, heel herkenbaar 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.