Koffiedate

Zou je het fijn vinden om eens met mij in te kletsen onder het genot van een kopje koffie (of thee)? Dat kan! In een koffiedate belicht ik jouw struggles eens van de andere kant en deel ik mijn eigen ervaring, zodat jij geïnspireerd bent en met nieuwe inzichten weer door kunt.

Dit is wat voor jou als...

  • Je wilt graag eens praten met iemand die ook een burn-out heeft ervaren
  • Je bent HSP en het lijkt je fijn iemand te spreken die jou echt begrijpt
  • Je voelt onrust in je lijf en in je hoofd, maar hebt geen idee hoe je er vanaf komt
  • Je zou willen leren beter je grenzen aan te geven
  • Je het gevoel hebt dat je vast loopt in het leven
 
Foto-koffiedate-1


Life begins after coffee

wat brengt een koffiedate je?

  • Je voelt je begrepen en gehoord
  • Je hebt zicht op hoe je HSP meer in je voordeel kan laten werken
  • Je weet welke stappen je kunt nemen om meer rust te gaan ervaren
  • Je weet hoe je het aan kunt pakken om beter je grenzen aan te geven
  • Je voelt je gemotiveerd om meer je hart te gaan volgen
Koffiedate Hanneke Kuipers Utrecht

Over mij

Ik ben Hanneke Kuipers en tot een paar jaar geleden ook zo’n typische millennial die alle ballen die het leven je kan geven hoog probeerde te houden. Ik liep mezelf totaal voorbij en verloor het contact met mijn lichaam. Alle keuzes in het leven maakte ik met mijn verstand en ik koos altijd voor de ‘veilige’ optie.

Mijn leven bestond uit moeten en ik was nooit tevreden. De signalen dat ik structureel over mijn eigen grenzen ging negeerde ik. Het gevolg? Dat ik in 2018 thuis kwam te zitten met een burn-out.

Dit wilde ik niet nog een keer dus er moesten dingen drastisch anders. Ik leerde te vertrouwen op wat mijn hart me ingeeft en de lat wat lager te leggen in het leven. Het grootste verschil met voor mijn burn-out is dat ik meer ben gaan genieten van het leven en ik genoegen heb leren nemen met wat ik presteer en wie ik ben. Dat gun ik jou ook en dat is waarom ik tijdens een koffiedate graag met jou meedenk over hoe jij dingen kunt veranderen zodat je ook meer kunt gaan genieten van het leven.

Free coffee

We ontmoeten elkaar in een leuk koffietentje in de nabije omgeving van Utrecht. Een koffiedate duurt een uur vindt plaats in of in de nabije omgeving van Utrecht.  Momenteel is samen koffie drinken niet mogelijk, maar we kunnen natuurlijk samen wel een wandeling maken. 

Een koffiedate kost € 85,- incl. BTW en een kopje koffie (of thee).

BRING YOUR OWN COFFEE

Wil jij liever met mij in gesprek vanuit jouw vertrouwde omgeving thuis? Dat kan! Boek een online koffiedate om met mij in gesprek te gaan via videobellen. Een online koffiedate duurt ongeveer  45 minuten duren en zal plaatsvinden via Zoom. 

Een online koffiedate kost € 75,- incl. BTW. 

Veelgestelde vragen

Op welke dag vind je koffiedate plaats?
Een koffiedate kan gepland worden van maandag tot en met vrijdag. Mocht jij echt niet kunnen binnen kantooruren, dan komen we daar samen vast wel uit.

Wat kan ik verwachten van een koffiedate sessie?
Ik vraag je vooraf kort in een mailtje uiteen te zetten waar jij tegenaan loopt en het graag over wilt hebben tijdens de koffiedate. Tijdens de koffiedate zet ik je aan het denken door vragen te stellen, deel ik mijn visie en geef ik je praktische tips.

Wat is het verschil tussen coaching en een koffiedate?
Coaching is een traject van een aantal sessies waarin we een wat groter vraagstuk samen kunnen onderzoeken. Een koffiedate is een eenmalig gesprek waarin ik je ga voorzien van hele praktische tips. Natuurlijk kan een koffiedate een voorproefje zijn om te kijken of mijn manier van coachen bij je past. Mocht je toch behoefte hebben aan meerdere sessies aansluitend aan die koffiedate? Dan breng ik de kosten van de koffiedate in mindering op de kosten van het door jou afgenomen coachtraject. 

Zijn de kosten zakenlijk aftrekbaar?
Ja, je kunt dit zien als een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling dus een koffiedate is voor jou als ondernemer op te voeren als kosten in je administratie.

Staat je vraag er niet bij?

Heb je een andere vraag die je er nog van weerhoud om direct een koffiedate te boeken? Stuur me een berichtje via het onderstaande formulier.