Valentijnstips – het mooiste cadeau ben je zelf Gesponsord / Inspiratie

Commerciële onzin, wellicht wel. Je kunt toch het hele jaar wat leuks doen voor degene die je lief hebt? Eens, maar doe je dat dan ook? Degene die het hardste roepen dat Valentijn onzin is zijn mensen die zich er makkelijk vanaf willen maken, of gewoon weg geen idee hebben hoe ze hun geliefde kunnen verrassen.

Net wat extra’s doen op Valentijnsdag hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Door het jaar heen ben je druk met rennen naar je werk, de sportschool, je sociale contacten te onderhouden dat spontaan een extra lief gebaar zomaar eens vergeten kan worden. Waarom zouden we die koude 14 februari niet gebruiken om eens een warm gebaar te maken?!

Cadeautips:

Rituals
Hier maak je mij echt altijd blij mee! Rituals douche foam, zowel voor mannen als vrouwen een perfect cadeau! Mijn favoriet Hammam Delight en voor een man Sammurai Shower.

Valentijn-tips-cadeau-rituals-bol-1

Het bucketlist boek
Persoonlijk vind ik dit cadeau echt heel cool, het bucketlist boek voor koppels. Het boek bevat 250 opdrachten, sommige zijn serieus, andere juist gek of grappig. Leer elkaar nog beter kennen en samen lachen versterkt de band. Het boek biedt ook ruimte eigen opdrachten toe te voegen.

Bucketlist-boek-koppels-cadeautip-valentijn

Liefde gaat door de maag
Aangezien Valentijnsdag dit jaar op een dinsdag valt, zou ik niet gaan voor het ontbijt op bed. Ik geloof niet dat ik daar heel gelukkig van zou worden om 6.00u. Ik ben er wel van overtuigd dat liefde van de man (en de vrouw) door de maag gaat. Zet het favoriete gerecht van de ander op tafel of bak koekjes. En raad eens, er komt zondag een recept voor koekjes online!

Het mooiste cadeau ben jij!

Surprise!
Natuurlijk hoef je helemaal geen cadeau te geven, want het mooiste geschenk is een avond samen. Bij bol.com kun je nu voor (bijna) niks een cadeauverpakking voor jezelf kopen.

Geen liefde?
Heb je geen (geheime) liefde? Stuur een leuk kaartje of klein cadeautje naar een goede vriend, je zult er een hoop liefde voor terug krijgen.

Happy Valentine’s day!

 

Liefs Hanneke

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter | Instagram

Pakje liefde Bol.com Valentijn

 


Hanneke Kuipers

Comments

  1. […] Waar verras jij je Valentijn mee? Een enorm cadeau is nergens voor nodig. Dat iemand een klein beetje extra moeite voor je doet is toch al fantastisch?! Met deze havermoutkoekjes steel je de show en het hart van de ander! Voordeeltje je mag de koekjes vast zelf mee opeten. Op zoek naar meer Valentijn tips? Check ze hier. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.