Moederdag tips Inspiratie

Het is bijna Moederdag en er zijn redenen genoeg te verzinnen waarom onze moeders wat extra’s verdienen, vergeet deze dag daarom niet! Ik heb dit jaar geen zin om een halve dag door de stad te lopen op zoek naar ‘iets’ en dan vervolgens iets te  kopen, wat de drogist om de hoek ook verkoopt. Dit jaar shoppen we lekker online en hebben we geen stress om op de laatste zaterdag nog een cadeau te scoren.

Ik heb mijn moeder er nooit op betrapt dat ze niet blij is met een cadeau, maar het is wel zo leuk als ze iets ook werkelijk gaat dragen/gebruiken. Mijn moeder houdt van praktische cadeaus, maar dat zijn eigenlijk geen cadeaus maar gebruiksvoorwerpen. Met Moederdag en verjaardagen geven wij onze moeder daarom een ‘onpraktisch’ cadeau wat ze zichzelf niet gunt. Was je van plan een strijkijzer of friteuse te geven? Doe het niet! Het is Moederdag, geen huishouddag. Is je cadeau niet het meest origineel? Daar zal je moeder niet wakker van liggen, het gaat om het gebaar! Daarom hieronder een aantal tips onder de € 25,-.

boeken-moederdag-tip

Boeken
Mijn favoriete kookboek! Gezonde, snelle gerechten, zonder oneindig veel ingrediënten.
Puur eten dat je gelukkig maakt – Pascale Naessens

In dit boek toont de schrijver op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten aan dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Een jonge en vitale moeder is ook in je eigen voordeel!
De Voedselzandloper – Kris Verburgh

Daarnaast is er ook een kookboek gemaakt wat je helpt de inzichten van De Voedselzandloper toe te passen in het dagelijks leven. De schrijver van het boek schreef het boek samen met de Pauline Weuring van de site Uit Pauline’s Keuken.
Het Voedselzandloper kookboek – Kris Verburgh & Pauline Weuring

Afgelopen maand kreeg ik een ongelooflijk leuk boek cadeau. Radmilo Soda ondersteund en traint de deelnemers van het programma Obese. Het boek is voor een deel het levensverhaal van de schrijver zelf. Daarnaast legt hij uit hoe je je levensstijl kunt veranderen, alle ingrediënten heb je zelf in handen. Het leest lekker weg, maar is geen vrouwelijk ‘feel good’ boek, dus heren: een geweldig cadeau want je kunt het zelf ook nog eens lezen!
Echt Radmilo – Radmilo Soda & Maaike Severijnen

Je kunt je moeder natuurlijk ook gewoon een lekker leesboek geven. De boeken van Esther Verhoef zijn echt mijn favoriet! Altijd spannend van het begin tot het einde. Haar nieuwe boek staat dan ook nog op mijn persoonlijke wishlist.
Lieve mama – Esther Verhoef

Overige cadeau’s
Leuk om te geven en te krijgen, de geurbranderset van Scent & Blend. Je krijgt er acht geurtabletten bij.

Geurbrander

Oorbellen-zilver-moederdag-tipOorbellen zijn niet mega origineel, maar blijven toch altijd leuk! Wij kiezen altijd voor echt zilver, ze blijven lang mooi en zijn ook voor de gevoelige huid geschikt.

De producten van Kneipp vallen ook altijd in de smaak. Genieten Premium Mint-Eucalyptus en Genieten Premium Vijgenmelk vind ik persoonlijk erg leuke pakketjes.

Genieten Premium

Super Stay 7 daysEen kleurtje voor op de teennagels ook erg leuk. Voor teennagels mag het best een fel kleurtje zijn, maar doe niet te gek! Het laatste seizoen ‘hotter than my daughter’ is immers al van start gegaan… Maybelline – Super Stay Gel Nail Color is een nagellak die relatief snel droogt en erg goed blijft zitten. De kleur 190 Pink is lekker zomer!

Wat wij cadeau doen kan ik helaas niet vertellen, aangezien mijn moeder een trouwe volger is van mijn blog. Wat geef jij je moeder?

 


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.