Hanneke

Mijn naam is Hanneke Kuipers, 30 jaar, opgegroeid in het Brabantse Luyksgestel maar woon sinds ruim een jaar in ‘de grote stad’ Utrecht. Natuurlijk heeft het hebben van een website over een gezonde leefstijl en mensen willen helpen de beste versie van zich zelf te worden een oorsprong.

We gaan even terug in de tijd. Als kind kreeg ik geen Yogho bij de lunch en maar één Liga uit een pakje van twee mee naar school. Geen appelmoes bij het avondeten maar wel dagelijks (in mijn ogen) een berg groente. Wat ik daarvan vond? ‘Stom’ met een hoofdletter S. Zo stom was dat eigenlijk helemaal niet. Mijn mening is dan ook dat mijn moeder beter door heeft waar je ‘groot en sterk’ van wordt dan vele andere ouders. Als je in de opvoeding mee krijgen wat wel en niet goed voor je is en wat normale porties zijn ben je de rest van je leven al een heel eind op weg een normaal gewicht te behouden. Ik kwam vroeger niks te kort en zo zag ik er dan ook niet uit. Een klein stevig verlegen meisje. Gelukkig verdween dat ‘baby vet’ toen ik een tijdje naar de middelbare school ging, dat verlegen nog wat later en dat klein daar hebben ze hakken voor uitgevonden.

“Health is the greatest gift, contentment the greatest wealth, faithfulness the best relationship” – Buddha

Wees gerust, ik ben ook dol op een wijntje, chips en chocolade. Als gewichtsconsulente heb ik geleerd wat gebalanceerde voeding is en dat je als je meer eet dan je verbruikt aankomt (ja, zo eenvoudig is het). Mijn visie op gezond eten is niet om jezelf dingen te ontzeggen, maar wel te matigen.

Slank en energiek zijn is niet te bereiken door klagen en in tussentijd geen actie te ondernemen. Ik hoop met mijn blog mensen te inspireren om gezond te eten, in beweging te komen, aan zichzelf te denken en dingen van de positieve kant te bekijken.

Naast mijn blog ben ik online coach voor Personal Body Plan. Mag ik degene zijn die jou stimuleert het beste uit jezelf te halen? Dat zetje in de goede richting geeft of een schop onder de kont indien nodig? Check dan even mijn coachprofiel. Werkt de link naar mijn coachprofiel niet? Dan heb ik op dit moment mijn maximum capaciteit aan deelnemers bereikt. Ben je toch geïnteresseerd om door mij gecoacht te worden? Stuur me even een mailtje.

 

Voor een kijkje achter de schermen van mijn blog kun je me volgen op Instagram. Daar geef ik je een kijkje in mijn leven en zul je zien dat mijn leven echt niet uit blaadjes sla bestaat.

 

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram

 

Fotografie: Eefke Intven