Mijn zakelijke doelen voor 2019

Mijn zakelijke doelen voor 2019

Tot dit jaar had ik eigenlijk niet echt zakelijke doelen. Wat ik graag wilde en nog steeds wil is meer bezoekers op mijn website. Ik hoopte op een wonder, maar dat kwam niet. Daarom heb ik geïnvesteerd in een nieuwe website en daarmee wordt de SEO van mijn website ook direct verbeterd, iets waar ik tot nu toe erg op heb laten liggen. Om ook de andere nieuwe bedrijfsactiviteiten wat meer richting te geven heb ik zakelijke doelen voor 2019 opgesteld.

Waarom heb ik ineens wel zakelijke doelen voor 2019?

Als je jezelf geen doelen stelt heb je geen focus, als je geen focus hebt is de kans op groei een stuk kleiner. Ik ben veranderd en daarmee is Health by Hanneke ook veranderd. Het jaar begint met een leuke nieuwe baan, mooie zakelijke doelen en een hoop wijze lessen uit het jaar hiervoor. Ik wil mijn eigen grenzen bewaken, maar ook gefocust te werk te gaan met dingen waar ik echt warm voor loop. Hier komen ze, mijn zakelijke doelen voor 2019.

Coaching voor gezondere leefstijl, balans en meer zelfvertrouwen

Ein-de-lijk is de pagina coaching gelanceerd. Ik hoop mensen door middel van een eenmalige koffiedate, een voedingscheck of een wat langer traject te mogen coachen om de beste versie van zichzelf te worden. Wat bedoel ik daarmee? Werken aan een gezonde leefstijl, balans en zelfvertrouwen. Ik wil als voeding- en leefstijlcoach niet te veel focus leggen op het getal op de weegschaal. Het is veel belangrijker wat je ziet en voelt als je in de spiegel naar jezelf kijkt.

Vaker spreken en workshops geven

Ik wil mijn kennis en ervaring als HR professional verbinden aan mijn kennis over voeding en gezondheid. Veel bedrijven willen wel ‘iets’ doen, maar ze hebben geen idee wat. Ik denk dat ik de juiste persoon ben wat te vertellen over hoe je als werkgever, maar ook als werknemer wat kunt doen om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Daarbij wil ik ingaan op voeding, beweging, maar ook stressreductie. Ik wil mijn ervaring met een burn out inzetten om anderen te helpen en te motiveren goed voor zichzelf te zorgen. Eigenlijk is dit en mooi haakje naar het volgende doel, want wat is nou een beter medium om je op de zakelijke markt te profileren? LinkedIn natuurlijk, daarom heeft Health by Hanneke sinds kort ook een zakelijke bedrijfspagina.

Groei van nieuwe social media kanalen

Wat bedoel ik daarmee? Ik ga meer schrijven over work-life balance en daarmee zijn die artikelen geschikter voor LinkedIn. Met deze insteek heb ik dan ook een zakelijke LinkedIn-pagina aangemaakt. Verder heb ik ondervonden dat ik het maken en monteren van video’s echt veel leuker vind dan gedacht, zelf het luisteren naar je eigen stem en het zien van je eigen hoofd (en eigenaardige trekjes) blijkt te wennen. Mijn doel zowel voor YouTube als LinkedIn 100 (oprecht geïnteresseerde) volgers te behalen in het eerste half jaar.

 

Natuurlijk kun jij me helpen mijn zakelijke doelen voor 2019 te bereiken. Zoek je een spreker of iemand die een workshop wil verzorgen. I’m here! Een kleinere bijdrage kan ook, volg mijn social media kanalen en ik ben ook al een gelukkig mens.

Heb jij (zakelijke) doelen voor 2019 opgesteld? Ik ben benieuwd!

 

Liefs Hanneke

Lees ook: Mijn 18 inzichten van het jaar 2018.

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram | LinkedIn

Dit bericht heeft 2 reacties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.