Mijn nieuwe werkplek bij Hashtag Workmode

Mijn nieuwe werkplek bij Hashtag Workmode

Vanaf februari heb ik een nieuwe werkplek bij Hashtag Workmode in Utrecht. Het leek me al langer leuk om te werken in een inspirerende omgeving tussen andere vrouwelijke ondernemers. Er waren ook genoeg redenen het niet te doen. Reisafstand naar Rotterdam of Amsterdam, de maandelijkse kosten en het idee dat ik geen echte ondernemer te zijn. Toen er een nieuwe vestiging van Hashtag Workmode bij kwam in Utrecht ging bleef het idee door mijn hoofd spoken. Daarom heb ik besloten deze sprong te wagen!

Wanneer mag je jezelf ondernemer noemen?

Ik werk 32 uur per week als HR & Payroll Officer. Op mijn parttime dag ben ik druk met mijn blog, administratie, coaching en het smeden van nieuwe plannen. Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, toch zag ik mezelf lange tijd niet als ondernemer. Mijn blog is ontstaan uit passie, een hobby. Het allermooiste is toch van je hobby je werk maken? Als ik mezelf niet zie als ondernemer, zullen anderen dat ook niet gaan doen.  Ik vind het belangrijk dat mijn website er verzorgd uit ziet. Ik streef naar interactie op bijbehorende social media kanalen. Wat ik ook erg belangrijk vind is mijn website niet laten misbruiken door bedrijven als gratis prikbord in ruil tegen allerlei nutteloze producten. Best een zakelijke instelling toch? Precies, daarom heb ik besloten dat ik Health by Hanneke een bedrijf mag noemen. Bij een echt bedrijf hoort een echte werkplek!

Spreekkamer #Workmode Utrecht

Rommel op het aanrecht

Een blogdag begon fanatiek, direct ging ik aan de slag. Na een half artikel getikt te hebben besloot ik toch eerst de vaatwasser uit te ruimen, omdat ik me enorm ergerde aan de rommel op het aanrecht. Ik bedacht in tussentijd wat ik voor recept wilde ontwikkelen voor mijn site. Stapte in de auto om de ingrediënten te halen, maar ook om even boodschappen te doen voor de rest van de week. Bij thuiskomst dook ik de keuken in, maakte vervolgens wat foto’s en ging daarna weer verder aan mijn artikel. Tot ik het muziekje hoorde dat de wasmachine klaar was. Aan het einde van de middag opende ik mijn coaching, vloog ik nog even met de stofzuiger door het huis en voor ik het wist was de vrije donderdag voorbij. Eind resultaat, de hele dag druk geweest maar geen idee waarmee eigenlijk.

Wat hoop ik dat de werken bij Hashtag Workmode mij brengt?

Ten eerste hoop ik op een betere werk-privé balans. Mijn donderdagen waren, omdat ik me thuis ook liet afleiden door huishoudelijke taken niet heel efficiënt. Ik hoop door mijn donderdagen wat efficiënter te besteden, wat meer weekend over te houden. Verder vind ik het ook super leuk om andere gedreven dames te ontmoeten. Al voor mijn eerste werkdag ontving ik uitnodigingen voor events en borrels, een heel warm welkom dus!

#Workmode Utrecht

Pretty in pink

Het kantoor van Hashtag Workmode is zoooo leuk! Het interieur is precies waar je als meisje vroeger van droomde. Een roze koelkast, roze servies en roze accessoires, veel planten, en tot slot lekkere koffie en thee. Meer kiekjes van dit kantoor zien? Check de Instagram van Hashtag Workmode.

Na twee productieve donderdagen kan ik zeggen, dit is een succes!

 

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram

#Workmode Utrecht

Dit bericht heeft 2 reacties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.