Vijf redenen om meer thee te drinken Fit talk / Voeding

Bij het ontbijt, op kantoor, tijdens het bijkletsen met vrienden, voor het slapen gaan, thee kan (bijna) altijd. Alleen op een feestje of festival kies ik even wat anders om niet als theemuts te worden gezien, maar alle andere momenten zeg ik: thee!

Waarom dan wel? Nou om onderstaande vijf redenen!

Water koud

Het kan in de winter behoorlijk lastig zijn voldoende te drinken. Veel te koud al dat koude water. Een kop thee is een stuk aangenamer. Al is het maar om je handen aan te warmen!

Zo worden je ingewanden weer zen

Snel last van je maag of darmen? Warme thee zorgt er voor dat je ingewanden wat gekalmeerd worden. Regelmatig heb ik last van een opgeblazen gevoel, een kop venkelthee kan wonderen doen!

Stralende huid

Om een je huidje stralend te houden is het van belang je goed te hydrateren (en gezond te eten en voldoende te slapen). Water of thee is de beste manier je vochtgehalte op peil te houden.

Geen calorieën

Zero, nul, niks! Een heel groot voordeel ten opzichte van frisdrank. Kun je voor die bespaarde calorieën mooi koekjes eten.

Slaap kindje slaap

Ga voor het slapen gaan even met een kopje thee op de bank zitten. Even niks, een momentje om alle avonturen van de dag te verwerken. Kies voor een kruidenthee zonder cafeïne en je slaapt als een baby.

Toe aan wat nieuwe smaakjes? De collectie van Holland & Barrett is echt de thee hemel.

 

Let’s put the kettle on!

 

Liefs Hanneke

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

teatime-holland-barrett-thee-3


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.