Spreken op de Nationale Gezondheidsbeurs 2019

Spreken op de Nationale Gezondheidsbeurs 2019

Een aantal jaar geleden bezocht ik met mijn moeder voor het eerst de Nationale Gezondheidsbeurs in de jaarbeurs Utrecht. Al vrij snel belanden we in het Bloggers Theater, waar een zeer diverse groep aan bloggers een podium kreeg om hun verhaal te delen. Mega eng, maar ergens ook een droom om te mogen spreken op de Nationale Gezondheidsbeurs.

Zakelijke doelen najagen

Voor het eerst stelde ik zakelijke doelen op voor mijn bedrijf. Zonder doelen heb je weinig focus en zal de groei ook nooit heel snel gaan. Ik nam deel aan een workshop waarvan ik eigenlijk de hele cursus wil volgen, dat vergt alleen nogal een investering. Toen bedacht ik me om mezelf uit te dagen het geld van die training bij elkaar te gaan verdienen. Zo ontstonden mijn lijstje met zakelijke doelen voor 2019. Je kunt me helpen ze te behalen, dus lees ze gerust even door. Eén van die doelen is om vaker spreken en workshops geven. Ik dacht ‘hoe ga ik dit aanpakken?’. Wachten op de bank totdat iemand me komt halen is tot nu toe geen succes geweest.

Hoe regel je dat je mag spreken op de Nationale Gezondheidsbeurs?

Ik dacht ineens weer aan die droom om te spreken op de Nationale Gezondheidsbeurs. Zou dat niet een stapje te hoog gegrepen zijn? Er staan namelijk bloggers op het podium met super hoge bezoekersaantallen op hun website en een enorm bereik op social media. Ik zag op de website dat de planning nog niet definitief was, dacht niet aan angsten en waagde er een mailtje aan. Ik bedacht me dat het ook de andere kant op zou kunnen werken. Dat door ergens een podium te krijgen je bereik ook kan groeienn. Met een beetje geluk kan het me ook nog nieuwe spreekopdrachten op leveren. Ik kreeg een enthousiaste mail terug dat er nog één plekje beschikbaar was. Mijn eerste reactie was ‘wauw super tof’. Vervolgens dacht ik ‘oh my god, er passen 200 mensen in het Bloggers Theater’. Ik berust er in dat het goed komt. Mijn verhaal over het ervaren van druk, te veel stress en het taboe op mentale klachten kom ik niet alleen tegen in mijn werk als HR professional maar ook in mijn werk als voeding- en leefstijl coach. Als ik de bezoekersaantallen op mijn site analyseer is het een onderwerp waar we graag wat over weten, maar niet zelf over praten. Tijd om dat te veranderen!

De inhoud van mijn talk

“Ik was zo’n millennial die zo veel mogelijk ballen tegelijkertijd hoog probeerde te houden en ook overal een tien wilde scoren. Niet zo verrassend dat ik in het afgelopen jaar thuis kwam te zitten met een burn-out. We leggen elkaar, maar vooral onszelf zoveel druk op dat we op termijn bezwijken. Zowel in mijn eigen bedrijf als in tijdens mijn baan in loondienst komt het onderwerp stressklachten regelmatig ter sprake, toch praten we hier liever niet openlijk over. Ik hoop door mijn verhaal te delen het taboe op mentale klachten te doorbreken. In mijn talk deel ik hoe ik doormiddel van gezonde voeding, beweging en leren loslaten transformeerde van burn out naar on fire. Ik hoop jou te mogen inspireren goed voor jezelf te zorgen en de lat minder hoog te legen, want dat maakt je een nog leuker mens!”

Bestel hier jouw gratis kaartje voor de Nationale gezondheidsbeurs 2019

Het allerleukste zou ik het vinden als ik je zie op donderdag 7 februari 2019, van 15.30 tot 16.00u in het Bloggers Theater. Ik mag 100 gratis kaartjes weggeven. Als deze kaarten op zijn kun je alsnog je kaartje met 50% korting scoren.

Ben jij erbij als ik ga spreken op de Nationale Gezondheidsbeurs? Laat het me weten via een reactie of via social media. Ik hoop je na afloop nog even te spreken.

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram | LinkedIn

Spreken op de nationale gezondheidsbeurs 2019

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.