5 schoencadeautjes voor mensen met grote voeten

5 schoencadeautjes voor mensen met grote voeten

De spanning die de sinterklaas periode met zich mee bracht herinner ik me nog zo goed. Als je dan ook maar een beetje wakker was in de vroege ochtend, was het alsof er plots een lampje ging branden boven je hoofd. De grote vraag van die dag: ‘zit er wat in mijn schoen?’ De schoencadeautjes waren misschien nog wel leuker dan het heerlijk avondje zelf.

Oh kom er eens kijken

Wat waren we gelukkig als we ‘s ochtends wat in onze schoen vonden! Wat we vonden dat was lang niet altijd snoepgoed, regelmatig bracht de Sint ons mandarijnen. Hij wilde ons wel gezond houden, daarnaast waren al die pepernoten ook niet bevordelijk voor dat babyvet wat ik als kind had. Op sommige dagen kregen we een klein meestal enigszins praktisch niet eetbaar cadeautje, dat was natuurlijk nog veel leuker dan die mandarijnen!

Niet iedere ochtend vonden we een gevulde schoen. De Sint en zijn pieten konden tenslotte niet iedere dag alle schoentjes gevuld krijgen. Het was een zware baan en ze moesten door weer en wind, daarnaast is de Sint ook niet meer de jongste. We hadden er alle begrip voor. Des te gelukkiger was je dan als er wel wat in de schoen zat!

Op een dag wist mijn moeder heel zeker dat ze de Sint had gehoord die nacht, maar toch waren de schoenen leeg… Onze zo onschuldig ogende border collie was misschien nog wel gekker op pepernoten dan wij zelf…

De vergeten schoenmaat

Er zit een duidelijke relatie tussen de toename van de schoenmaat en de frequentie dat waarmee je een cadeautje in je schoen vind. Is je schoenmaat groter dan 35, dan is het blijkbaar wel mooi geweest. Dit ervaar ik als één van de dingen die toch wel jammer zijn aan ouder worden. Niet dat ik nu nog 2,5 weken per jaar uit mijn bed zou willen stuiteren om te kijken of er wat in mijn schoen zit, maar toch voel je de enorme verrassing weer als er wel iets in blijkt te zitten. Wat ik inmiddels misschien nog wel leuker ben gaan vinden is om die verwondering bij iemand anders terug op het gezicht te toveren. Vandaar dit artikel met mijn favoriete schoencadeautjes, hiermee hoop ik je te inspireren om ook een twinkeling in de ogen te veroorzaken op de vroege ochtend bij de mensen die jij lief hebt.

Vijf schoencadeautjes voor volwassenen

Liefde gaat door de maag, ik ben er van overtuigd dat het niet alleen bij de man zo gaat. Vul die schoen met wat eetbaars en je pluspunten zijn binnen. Bij het kiezen van schoencadeautjes vind ik het belangrijk dat het geen enorme investering is. De cadeautjes in het lijstje hieronder variëren van de € 1,50 tot € 13,50.

  1. Het budget cadeau

   Een klein cadeau met een groots gebaar ‘Ik vind je lief’ chocoladereep – Hema.

  2. Het praktische cadeau

   De key finder, met deze sleutelhanger is de stress in de ochtend waar de sleutels nu weer zijn eindelijk voorbij. Een perfect cadeau om een even een mooi gedicht bij te verzinnen om iemand even te wijzen op deze eigenschap.

  3. Het logische cadeau

   Wat kun je eigenlijk beter in je schoenen stoppen dan sokken? Ik weet dat ik met nieuwe sokken een hele grote glimlach tevoorschijn kan toveren, met Happy Socks al helemaal!

  4. Een cadeau waar je een jaar plezier van hebt

   Hoe leuk is een cadeau waar je nog een heel jaar plezier van kunt hebben?! Daarom is een scheurkalender een leuk idee. Ik vind de bucketlist boeken echt fantastisch, vandaar dat ik erg nieuwsgierig ben naar de bucketlist scheurkalender.

  5. Het cadeau met een beetje eigenbelang

   Natuurlijk is een douchegel of foam ook altijd een mooi cadeau, maar daar heb je zelf niet zo veel aan. Geef een flesje Rituals Hammam massageolie cadeau, want als je een massage weggeeft krijg je er vast één terug.

Ik hoop je wat inspiratie te hebben gegeven om iemand te verrassen en zich daardoor weer even zo blij als een kind te laten voelen.

 

Liefs Hanneke

P.S. Beste Sint, nummer vijf is een absolute hint!

Liefde gaat natuurlijk door de maag, dus je kunt je punten ook scoren door deze krokante pepernoten granola te maken.

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram

 

Schoencadeau tips voor volwassene

Dit artikel bevat affiliate links naar Bol.com. What’s in the deal? In ruil voor wat inspiratie ontvang ik als Bol.com partner een klein percentage van jouw aankoopbedrag.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.