Overdag meer groente eten [+video]

Overdag meer groente eten [+video]

De meeste Nederlanders eten dagelijks te weinig groente. Ik merk zelf dat ik het ook lastiger vind in de maanden dat het kouder is. Het lukt me de laatste tijd niet altijd om aan de dagelijks aanbevolen portie van 250 gram groente te komen. Tijd om er wat extra aandacht aan te besteden. Het voornemen is overdag wat extra groente aan mijn maaltijden toe te voegen zodat ik de dagelijks aanbevolen hoeveelheid makkelijker haal. 

Tips om overdag meer groente te eten

Mijn voornemens waren meer groente op brood, rauwkost tussendoor, soep bij de lunch en lunchsalades eten. Ik kan je vertellen dat het ook mij niet altijd lukt me aan deze voornemens te houden. Zo had ik me voorgenomen buiten de deur een salade te kiezen, maar zoals je in de video kunt zien ben ik bezweken voor wat anders lekkers. Misschien moet ik mijn eigen 20 praktische tips om meer groente te eten ook nog maar eens doorlezen.

Videoverslag van vier dagen extra groente eten overdag

De aftrap van extra focus op het eten van voldoende groente heb ik vastgelegd in een videoverslag. Ik ben in de maand december niet in loondienst, dus ik ga ook niet dagelijks naar naar kantoor. Dit maakt de situatie net wat anders, dus wie weet volgt er over een paar maanden nog een video als ik wel weer op kantoor zit.

Bekijk de video voor een kijkje in mijn leven en om zelf wat nieuwe inspiratie op te doen. Ik ben benieuwd of ik jou kan motiveren ook wat extra aandacht te besteden aan het eten van je dagelijkse portie groente.

Werkt het linkje niet op je mobiel? Klik dan hier.

Heb jij een gouden tip om meer groente te eten op een dag? Laat een reactie achter, zodat je ook iemand anders een beetje op weg kunt helpen met jouw tip.

Liefs Hanneke

Meer video’s zien? Bekijk ook het artikel en de video 5 hardnekkige voedingsfabels.

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram | LinkedIn

 

Dit bericht heeft 1 commentaar

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.