Valentijnsdag: de leukste low budget verrassingen

Valentijnsdag: de leukste low budget verrassingen

Vaak hoor ik ‘valentijnsdag is commerciële onzin, dus ik doe er niet aan mee’. Ergens ben ik het er helemaal mee eens, want allerlei knuffeltjes, hartjes, frutsels waar je nooit meer iets mee doet zijn zo zonde van je geld. Als ontvanger van een dergelijk cadeau zit je er ook maar een beetje mee opgescheept. Toch vind ik het jammer de dag van de liefde zomaar voorbij te laten gaan. We haasten ons het hele jaar te pletter, waardoor we vaak even vergeten te zeggen hoe bijzonder iemand voor ons is. Valentijnsdag is een mooi moment dit toch echt even te doen.

Zet het favoriete gerecht van je lief op tafel

Liefde gaat door de maag, dus wanneer jij het favoriete maaltje van je lief op tafel zet heb je zijn of haar hart zeker gestolen. Het gaat niet om een culinair hoogstandje, maar dat je moeite doet voor de ander. Wie weet is het favoriete gerecht wel gewoon boerenkool met worst, ook prima.

Bak koekjes

Met deze havermout koekjes met cranberries en witte chocolade laat jij het hart van je valentijn zeker sneller kloppen. Dat van jezelf ook trouwens, want ze zijn echt heerlijk!

Koekjes voor valentijnsdag

Avondje samen

Steek de kaarsjes aan. Lekkere hapjes op tafel, een wijntje en een romantische comedy. De gouden tip voor een echte romantische avond, zet je telefoon op vliegtuigstand.

Een lief briefje in de broodtrommel

Niks leukers dan een onverwachte verassing. Stop een post-it met een korte lieve boodschap in de broodtrommel op valentijnsdag. Hele verhalen of liefdesverklaringen zijn nergens voor nodig. Alleen een hartje is ook al leuk!

Een bloemetje op valentijnsdag

Afgezaagd? Nee, want wees eerlijk hoe vaak geef je een bloemetje? Het laatste wat ik kreeg was een kerstboom. Romantischer moet dus lukken. Dit hoeft geen enorme bos rozen te zijn, die in deze ene week van het jaar ineens veel duurder zijn dan de andere weken. Een vrolijk klein bosje tulpen, een veldboeketje, alles is leuk!

 

Ga je toch liever voor een echt cadeautje? Bol.com heeft een valentijnsshop ingericht met cadeau’s in allerlei categorieën. Hier ga je zeker wat vinden!

 

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram

Low budget tips valentijn

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.