Coaching van Health by Hanneke is niet goedkoop hè

Coaching van Health by Hanneke is niet goedkoop hè

Het bepalen van een prijs voor je producten is best lastig. Ik weet dat ik niet onderaan de markt zit qua prijs, daarom neem ik de opmerking ‘coaching van Health by Hanneke is niet goedkoop hè’ dan ook voor lief. Ik leg je uit wie mijn ideale klant is en waarom ik vind dat de gestelde prijzen daar prima bij passen.

Mijn ideale klant

Eigenlijk ben ik zelf mijn ideale klant. Wat bedoel ik daarmee? Dat mijn ideale klant net als ik een gedreven dame is ergens zo tussen de 25 en 40 jaar. Iemand die graag iets wil bereiken en daarbij om hulp durft te vragen. Een vrouw die wil leren over gezonde voeding en de juiste balans te vinden in het leven om zich zo zelfverzekerder te voelen. Iemand die verantwoordelijkheid durft te nemen voor de wel of niet behaalde resultaten. De persoon die een paar kilo wil verliezen met een voorgekauwd voedingsschema is bij mij aan het verkeerde adres. Wil ik dan niemand anders helpen, natuurlijk wel!  Maar wanneer je bijvoorbeeld aan topsport doet of een vrouw in de overgang bent zijn er veel geschiktere coaches te vinden. Ben jij een man? Dan wil ik je zeker coachen. Ik vind het fantastisch om mannen te mogen coachen, maar omdat maar 15% van mijn volgers man richt ik mijn communicatie hoofdzakelijk op vrouwen.

De persoon die een paar kilo wil verliezen met een voorgekauwd voedingsschema is bij mij aan het verkeerde adres.

Waarom coaching van Health by Hanneke deze prijs heeft

Laat ik eerlijk zijn. Ik heb voor de uren dat ik in loondienst ben een prima salaris, dan wil ik niet voor een hongerloontje voor mezelf gaan werken. Natuurlijk doe ik dit met veel passie, maar ik wil niet terug naar het supermarktsalaris wat ik ooit had en waar sommige andere gewichtsconsulentes/coaches voor werken. Mijn diensten omvatten meer dan alleen voedingsadvies, we gaan ook in op mindset omdat dit hetgeen is wat nodig is om gedragsverandering te weeg te brengen. Alleen door structureel iets te veranderen kun je behaalde resultaten behouden. Vergeet niet dat je als ZZP’er verzekeringen nodig hebt en je ook je eigen pensioen moet regelen.

Een goedkope of gratis dienst is ook niet in jouw belang

Tijdens een webinar kwam ik de quote ‘If you don’t pay, you don’t pay attention’ tegen, dit slaat de spijker op zijn kop. Hoe vaak heb je een gratis challenge afgemaakt of een gratis e-book uitgelezen? Precies, bijna nooit. Ik ben dus niet op zoek naar iemand die ‘het voor dit bedrag wel eens wil proberen’. De kans op succes is dan stukken kleiner. Ik ben je steuntje in de rug maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen als je iets wilt veranderen. Inderdaad, coaching via Health by Hanneke is niet goedkoop, maar besluit jij dat je wilt investeren in jezelf, dan is de kans op succes stukken groter omdat je gemotiveerder bent. Dit zorgt dat het voor ons beiden een aangenaam proces zal worden en we fijn samen kunnen werken. Vergoed jouw zorgverzekering een gewichtsconsulent gedeeltelijk? Dan is dat natuurlijk gewoon mooi meegenomen.

If you don’t pay you don’t pay attention!

‘Geef nooit korting’ of toch wel?

Ik kreeg van een business coach de tip ‘geef nooit korting’, te laat. Ze vertelde me dat het geven van korting sommige mensen doet denken dat de prijs onderhandelbaar is. En nee, dat is het dus niet. Ze leerde me dat ik in het vervolg beter een extraatje cadeau kan doen. Op die manier had ik er nog nooit over nagedacht, maar het is dus te laat. Op mijn verjaardag beloofde ik iedereen die zich voor 31-12-2018 aanmeld voor één van de diensten op de pagina coaching van Health by Hanneke 20% korting. Je raadt het al, dit is dus eenmalig.

Ben jij klaar om te investeren in jezelf? Check dan welke vormen van coaching ik aanbied.

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram | LinkedIn

Jouw coaching is niet goedkoop hè?!

Dit bericht heeft 1 commentaar

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.