Proteïne ijs van banaan en frambozen

Les één; gooi overrijpe bananen nooit weg! Je kunt er nog zoveel lekkere dingen van maken. Denk aan een heerlijk bananenbrood als tussendoortje. Heb je geen tijd om direct de keuken in te gaan om te bakken, geen probleem. Snijd de banaan in stukken en vries dit in voordat de bananen echt vanzelf van de fruit schaal af lopen. Zo kun je op een later moment genieten van wat banaan in je smoothie of van zelf gemaakt ijs van banaan.

(meer…)

Lees verder

Pannenkoekjes met yoghurt en nectarine

Wat doe je als je enorme zin hebt in pannenkoekjes maar geen melk in huis hebt? Precies, je maakt pannenkoekjes met yoghurt. Ik had wel vaker gehoord van pannenkoekjes met kefir of met karnemelk. Die laatste staan ook absoluut nog op het lijstje om een keer te proberen. Ik kwam wel pannenkoekjes tegen waar wat Griekse yoghurt toegevoegd was als topping. Toch durfde ik het wel aan om zelf eens te experimenteren om yoghurt door het beslag te doen. Altijd leuk als een experiment slaagt, want ik kan je zeggen dit is een succesvolle combinatie!
(meer…)

Lees verder

Eetdagboek #1

Vaak krijg ik vragen over mijn eigen voeding. ‘Eet je altijd gezond?’ Het antwoord is nee, maar ik probeer wel een goede balans tussen aanbevolen en niet aanbevolen producten te hanteren. Waar ik af en toe een beetje van in shock raak is als iemand zegt: ‘Als jij dit neemt, dan neem ik het ook’. Ik vind het fijn als mensen me serieus nemen, maar dit is een beetje te!
(meer…)

Lees verder
Sluit Menu