cursus jezelf op één

In vijf modules leer je hoe je meer rust in leven kunt creëren en jezelf op één kunt zetten zonder schuldgevoel.

Ga vanaf 15 september 2021 aan de slag met de vernieuwde Cursus Jezelf op één.

Nu eenmalig in plaats van voor € 45,- voor maar € 29,50,- inclusief BTW.

Hanneke Kuipers coaching

Gun jezelf meer rust

Heb jij altijd het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? Dat je nog wel honderd dingen moet doen voordat je rustig op de bank kunt gaan zitten en rust in je hoofd en je lijf zal ervaren? Dan is deze cursus precies wat jij zoekt. 

Ik was ook ooit iemand die niet écht kon ontspannen en me schuldig voelde als ik het wel probeerde. Als ik dan eenmaal op de bank ging zitten stond ik  nog tien keer op stond om nog ‘even’ iets te doen of te pakken.  Als ik het kan leren om rust te nemen, dan kan jij het ook! 

Tijdens deze cursus ga je leren op een andere manier naar je prioriteitenlijst te kijken.  In vijf modules ga jij een vliegende start maken met jezelf op één zetten. 

Voor wie is de cursus jezelf op één?

De cursus is voor iedereen die zichzelf vaker op één zou mogen zetten zonder zich daar schuldig over te voelen! Als je wilt leren balans te vinden tussen de dingen die je ‘moet’ doen en de dingen die je graag wilt doen. Als jij snakt naar meer tijd voor jezelf. Als je grote keuzes in het leven voor je uit blijft schuiven. Als je fysieke doelen als strakker en fitter worden steeds maar niet waar maakt. Als jij je niet meer continue opgejaagd wilt voelen door je to-do list en meer van het leven wilt genieten. Dan is deze cursus wat voor jou! Meedoen is de eerste stap om (nog) beter voor jezelf te zorgen. Gun jij dit jezelf? Scoor dan nu je ticket!  

Wat ga je bereiken?

 • Je kunt beter uit je hoofd komen en in het hier en nu zijn
 • Je ziet de waarde in van tijd voor jezelf nemen
 • Je weet hoe je jouw planning anders in kunt delen
 • Je durft dingen beter los te laten of uit te besteden
 • Je weet wat je moet doen om echt te ontspannen
 • Je durft jezelf zonder schuldgevoel op één te zetten

Wat krijg je?

 • Life time toegang tot de Hanneke Kuipers Academy
 • 5 modules + bonus materiaal
 • Een werkboek om je oefeningen uit te werken
 • Tools om meer rust in je hoofd en je lijf te ervaren
 • Veel tips en inspiratie om jezelf op één te zetten zonder schuldgevoel
 • De mogelijkheid om je vragen over de modules te stellen via mail

Reviews

Koffiedate Hanneke Kuipers Utrecht

Over mij

Ik ben Hanneke Kuipers en tot een paar jaar geleden ook zo’n typische millennial zonder rust in haar gat. Ik vond mijn to-do list en anderen tevreden houden belangrijker dan mezelf. 

Ik luisterde niet naar mijn lichaam en ging altijd maar door met wat ik nog ‘moest’ doen. In 2018 kon ik ineens niet meer, ik zat thuis met een burn-out.

Ik heb mijn gewoontes drastisch veranderd en leerde mezelf op één zetten. Het grootste verschil met voor mijn burn-out is dat ik meer ben gaan genieten van het leven. Ik neem de tijd voor de dingen die ECHT belangrijk voor me zijn en waar ik energie van krijg. Dat gun ik jou ook en daarom heb ik deze cursus jezelf op één ontwikkeld. Ben je er bij? 

Selfcare is ons fundament

Goed voor jezelf zorgen is niet optioneel. Selfcare is de fundering in ons leven…

 • Als jij er écht wilt zijn voor de mensen om je heen
 • Als jij je dromen waar wilt maken
 • Als jij je zelfvertrouwen wilt vergroten
 • Als jij degene wilt zijn waar mensen bewondering voor hebben
 • Als jij écht gelukkig wilt zijn en wilt genieten van het leven!

Door goed voor jezelf te zorgen kun jij nog beter voor een ander zorgen, zonder dat je jezelf daarbij uitput of tekort doet. Als jij goed voor jezelf zorgt ben jij de leukste en beste versie van jezelf, voor jezelf maar ook voor een ander. 

Ben jij klaar om je fundament te verstevigen?

Klaar voor persoonlijke groei?

Dit is het resultaat wat je kunt verwachten na de cursus. Door je vijf modules lang onder te dompelen in materie over in het hier en nu zijn, prioriteiten stellen, anders leren plannen ben je in staat ook echt vaker voor jezelf te kiezen zonder schuldgevoel. Jij weet wat je moet doen om meer rust in je hoofd en lijf te krijgen, wat daar aan bijdraagt en wat niet. Jij bent na deze training niet meer degene die antwoord met ‘druk’ als iemand je vraagt hoe het met je gaat. Als je de oefeningen uit de training blijft toepassen ga jij je rustiger voelen. Je voelt je niet meer de hele week opgejaagd door je agenda en je ben in staat nog meer van het leven te genieten! 

Inhoud van de cursus

Module 1 – Het hier & nu
Module 2 – Tijd voor jezelf
Module 3 – Een goede planning is niet vol
Module 4 – Loslaten & uitbesteden
Module 5 – Echt ontspannen

Bonus module – Zo zeg je ‘nee’ & Visualisatie oefening

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de cursus?
De cursus is verdeeld over vijf modules en een bonus module. Je zou als je lekker door wilt trekken dit binnen een week kunnen behandelen. Je hebt life time toegang tot de Hanneke Kuipers Academy, dus je kunt de tijd nemen die jij nodig hebt. 

Hoe werkt het als ik een ticket koop?
Wanneer je een ticket hebt aangekocht krijg je naast een mailtje met de betaalbevestiging ook automatisch een mail met daarin de inloggegevens voor de Hanneke Kuipers Acadamy waar jij de cursus kunt volgen. 

Wat betekent life time toegang?
Dit betekent dat je toegang hebt tot de Hanneke Kuipers Academy zolang deze bestaat. Mocht het ooit zo ver komen dat ik totaal iets anders ga doen dan ik nu doe en de Academy op zal heffen, dan gebeurt dat natuurlijk nooit van de ene op de andere dag maar zal je tijdig bericht krijgen zodat jij de cursus(sen) die je volgt af kunt ronden. Voor nu heb ik absoluut geen plannen om iets anders te gaan doen! 

Zijn de kosten zakenlijk aftrekbaar?
Ja, je kunt dit zien als een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling dus deze online training is voor jou als ondernemer op te voeren als studiekosten in je administratie. Bij je orderbevestiging ontvang je automatisch een BTW factuur.

Staat je vraag er niet bij?

Heb je een andere vraag die je er nog van weerhoud om direct je ticket voor deze online training te kopen? Twijfel jij nog of deze cursus wat voor jou is? Stuur me een berichtje met je vraag en ik kom zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.