Coaching

Heb jij al meerdere malen geprobeerd af te vallen, aan te komen of nu echt een gezondere leefstijl aan te meten? Blijf je worstelen met ongewenste gewoontes of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Daar kan ik je als gewichtsconsulente bij helpen door middel van coaching. Dit kan door een traject aan te gaan voor een periode van drie of zes maanden. Ben je op zoek naar iemand om eens mee te sparren over jouw leefstijl of wil jij je huidige voedingspatroon eens onder de loep laten nemen? Bekijk hieronder het aanbod en of er vergoeding vanuit je zorgverzekeraar mogelijk is. Wil je met mij samenwerken op het gebied van blogs, lezingen of workshops? Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Even kennis maken

Twijfel je of een bepaalde vorm van coaching wel bij jou past of wil je gewoon een kwartiertje babbelen om te kijken of we wel een klik hebben? Stuur me dan een mailtje om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

Inspirerende koffiedate

Ben je niet op zoek naar een heel coachingstraject, maar heb je vragen over gezonde leefstijl, voeding, stress, burn out of wil je eens sparren over een combinatie van deze onderwerpen? Een koffiedate is een laagdrempelig en informeel gesprek waarin in jou de handvatten geef je om weer verder te kunnen.

Een koffiedate duurt een uur vindt plaats in of in de nabije omgeving van Utrecht.

€ 60,- incl. BTW en een kopje koffie

Voedingscheck

Nadat jij een week lang je voedingspatroon in kaart hebt gebracht middels een voedingsdagboek zal ik dit analyseren. Ik stuur je mijn bevindingen en aanbevelingen toe per e-mail.

In een Skype gesprek van ongeveer 30 minuten gaan we dit samen doornemen en zal ik je voorzien van tip & tricks om je voedingspatroon te optimaliseren.

€ 85,- incl. BTW

online coaching

Uitgebreide intake via Skype

Maandelijkse online coachsessie van 45 minuten.

Wekelijks contactmoment, daarnaast is er altijd ruimte om eventuele   tussentijdse vragen te stellen buiten de contactmomenten om.

Drie maanden – € 349,- incl. BTW (betaling in twee termijnen mogelijk)

Zes maanden – € 599,- incl. BTW (betaling in drie termijnen mogelijk)

Online coaching+

Uitgebreid intakegesprek. Maandelijkse coachsessie van 45 minuten inclusief meting. Wekelijks contactmoment, daarnaast is er altijd ruimte om eventuele tussentijdse vragen te stellen buiten de contactmomenten om. De maandelijkse coachsessie vindt plaats op een locatie van het Coachhuis of bij jou thuis in of in de nabije omgeving van Utrecht (max. 10 km enkele reis, extra kilometers tegen meerprijs).

Drie maanden – € 349,- incl. BTW (betaling in twee termijnen mogelijk)

Zes maanden – € 599,- incl. BTW (betaling in drie termijnen mogelijk)

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar

Zowel offline als online coaching via Skype wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dat betekent dat dit niet onder het eigen risico valt.

Sluit Menu