Het grote mensen leven, is dit het nou?

Vanaf een afstandje bekeken heb jij het best goed voor elkaar, maar waarom voelt het dan niet zo? Je bovenkamer maar overuren en je voelt onrust in je lijf. Je hebt iedere week structureel een dag te kort in de week. Je lontje is soms wat korter dan je zou willen. Je hebt het idee dat je batterij harder leegloopt dan je ‘s nachts weer kunt opladen.

Hoe fijn zou het zijn als...

  • De maandag niet meer voelt als de zwaarste dag van de week
  • Jij meer rust voelt, in je hoofd en in je lijf
  • Jij jezelf op één durft te zetten
  • Je weet wat je écht wilt in het leven
  • Je de leert de lat wat minder hoog te leggen
  • Je durft te kiezen met je hart in plaats van met je hoofd
  • Je weet welke stappen je kunt nemen om dichterbij je droomleven te komen
Hanneke Kuipers coaching

Stop met alles alleen oplossen

Eindeloos overdenken zorgt niet voor verandering. Alleen ploeteren kun je al, maar heb jij ook het lef om hulp te vragen? Laten we samen op zoek gaan naar wat jou drijft, naar wat je nodig hebt om écht voor jezelf te kiezen en welke stappen jij kunt zetten om je leven anders in te richten. Kom in actie!

Even kennismaken

Wil je nog wat weten over het aanbod coaching of wil je gewoon een kwartiertje babbelen om te kijken of we wel een klik hebben? Stuur me dan een mailtje om een gratis telefonisch gesprek in te plannen.

Coaching

Een coachtraject starten we met een introductiegesprek, in dat eerste gesprek leren we elkaar beter kennen en onderzoeken we jouw samen hoe ik je kan helpen. Na het introductiegesprek stuur ik je een trajectvoorstel met daarin jouw leerdoelen. Na dat eerste gesprek volgen het aantal door jou afgenomen sessies waarin we gaan werken aan jouw doelen. Ieder gesprek duurt ongeveer een uur.

Hanneke Kuipers

Prijzen

Coaching basis: introductiegesprek + 3 sessies € 299,-

Coaching plus: introductiegesprek + 6 sessies € 499,-

De prijzen voor particulieren inclusief BTW. Is het een zakelijke investering of wordt de coaching vergoed door je werkgever, dan zijn de prijzen exclusief BTW. Betaling in termijnen is mogelijk.

De coaching zal plaatsvinden in of nabij Utrecht (stad). We kunnen in overleg een andere locatie afspreken, dan worden de reiskosten in rekening gebracht tegen € 0,25 per kilometer.

Wil jij liever online worden gecoacht via beeldbellen? Dat kan natuurlijk ook!