Coaching

Heb je het gevoel dat jij de regie over jouw eigen leven kwijt bent? Dat je geleefd wordt door je drukke agenda? Je snakt naar ruimte, overzicht en ontspanning? Je wilt gezonder leven zowel mentaal als fysiek? Coaching kan dan een mooie tool zijn die je kan helpen de regie terug te krijgen. Als  stress en lifestyle coach help ik je graag bij het vinden van de balans tussen inspanning en ontspanning, vaker ‘nee’ zeggen en je grenzen bewaken. 

Wil je met mij samenwerken op het gebied van blogs, lezingen of workshops? Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Even kennis maken

Wil je nog wat weten over het aanbod coaching of wil je gewoon een kwartiertje babbelen om te kijken of we wel een klik hebben? Stuur me dan een mailtje om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

koffiedate

Ben je niet op zoek naar een heel coachingstraject, maar heb je vragen over gezonde leefstijl, voeding, stress, burn-out of wil je eens sparren over een combinatie van deze onderwerpen? Een koffiedate is een laagdrempelig en informeel gesprek waarin in jou de handvatten geef je om weer verder te kunnen.

Een koffiedate duurt een uur vindt plaats in of in de nabije omgeving van Utrecht.

€ 75,- incl. BTW en een kopje koffie

Foto-koffiedate-1

Stress en lifestyle coaching

Deze prijzen zijn gelding gedurende de pilot in 2019 en alleen over trajecten gestart in dit jaar. Vanaf 2020 ben ik niet alleen ervaringsdeskundige maar ook gediplomeerd coach op het gebied van stress en burn-out begeleiding, de tarieven zullen op dat moment herzien worden.

Een coachtraject bestaat uit tussen de 4 tot 8 sessies. Na de intake zal er een schatting worden gemaakt van het aantal coachsessies en ontvang je een voorstel van het traject. Mochten er uiteindelijk meer of minder coachsessies worden afgenomen, dan verrekenen we dat natuurlijk.

Particulier

Een coachtraject starten we met een kennismakingsgesprek telefonisch of via Skype. Als we er beide een goed gevoel bij hebben maken we een afspraak voor een uitgebreide intake. Een coachsessie duurt ongeveer een uur. Na de intake ontvang je een trajectvoorstel.

Particulieren coach ik bij voorkeur in de omgeving van de stad Utrecht, locatie in overleg.

 Per coachsessie € 75,- incl. BTW

Zakelijk

We starten het traject met een uitgebreide intake, waarin we samen kijken of er een klik is. Een coachsessie duurt ongeveer een uur en een kwartier.  Na de intake zal er een trajectvoorstel worden verstuurd.

Facturing vindt plaats na akkoord op trajectvoorstel en de intake van het traject.

Per coachsessie € 100,- excl. BTW 
Reiskosten worden in rekening gebracht tegen € 0,25 per kilometer excl. BTW

Sluit Menu
×

Winkelmand