Coaching

Heb je het gevoel dat jij de regie over jouw eigen leven kwijt bent? Dat je geleefd wordt door je drukke agenda? Je snakt naar ruimte, overzicht en ontspanning? Je wilt gezonder leven zowel mentaal als fysiek? Coaching kan dan een mooie tool zijn die je kan helpen de regie terug te krijgen. Als  stress en lifestyle coach help ik je graag bij het vinden van de balans tussen inspanning en ontspanning, vaker ‘nee’ zeggen en je grenzen bewaken en uitvinden waar jij nou echt warm voor loopt. 

Wil je met mij samenwerken op het gebied van blogs, lezingen of workshops? Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Even kennis maken

Wil je nog wat weten over het aanbod coaching of wil je gewoon een kwartiertje babbelen om te kijken of we wel een klik hebben? Stuur me dan een mailtje om een gratis telefonisch gesprek in te plannen.

koffiedate

Ben je niet op zoek naar een heel coachingstraject, maar zou je het fijn vinden om met me in gesprek te gaan over onderwerpen als de balans tussen inspanning en ontspanning, stress, werk-privé balans en burn-out (preventie)? Een koffiedate is een laagdrempelig en informeel gesprek waarin in jou de handvatten geef je om weer verder te kunnen.

Een koffiedate duurt een uur vindt plaats in of in de nabije omgeving van Utrecht.

€ 75,- incl. BTW en een kopje koffie

Tijdelijke actie: Online koffiedate van 45 minuten

€ 50,- incl. BTW (bring your own coffee)

Foto-koffiedate-1

Stress en lifestyle coaching

Ik ben niet alleen ervaringsdeskundige op dit gebied, maar ik ben ook gediplomeerd coach op het gebied van stress en burn-out begeleiding. Ik heb hiervoor al een aantal jaar mensen gecoacht op weg naar voeding en een gezonde leefstijl. Dit blijkt ook onderdeel van de coaching die ik aanbied, omdat ik er van overtuigd ben dat onze fysieke en mentale gezondheid onlosmakelijk aan elkaar verbonden is. 

Een coachtraject bestaat uit tussen de 4 tot 8 sessies. Na de intake zal er een schatting worden gemaakt van het aantal coachsessies en ontvang je een voorstel van het traject. Mochten er uiteindelijk meer of minder coachsessies worden afgenomen, dan verrekenen we dat natuurlijk.

Particulier

Een coachtraject starten we met een gratis kennismakingsgesprek, om te kijken of er een klik is en om erachter te komen of we het zien zitten om samen aan de slag te gaan. Een coachsessie duurt ongeveer een uur. Na de kennismaking en jouw akkoord maak ik een trajectvoorstel met daarin jouw leerdoelen en het aantal sessies wat we naar verwachting nodig hebben samen.

Particulieren coach ik bij voorkeur in de omgeving van de stad Utrecht, exacte locatie zal gekozen worden  in overleg.

 Per coachsessie € 75,- incl. BTW

Zakelijk

Een coachtraject starten we met een gratis kennismakingsgesprek, om te kijken of er een klik is en om erachter te komen of we het zien zitten om samen aan de slag te gaan. Het tweede gesprek is een intake waarin leerdoelen worden geformuleerd, hierna zal een trajectvoorstel worden verstuurd. Een coachsessie duurt ongeveer een uur en een kwartier.

Facturing vindt plaats na akkoord op trajectvoorstel en de intake van het traject.

Per coachsessie € 110,- excl. BTW 
Reiskosten worden in rekening gebracht tegen € 0,25 per kilometer excl. BTW