Coaching

Wil jij weten wat je écht wilt in het leven en weer bruisen van de energie? Haal meer uit je leven met persoonlijke coaching. 

Het grote mensen leven, is dit het nou? Vanaf een afstandje bekeken heb jij het best goed voor elkaar, maar waarom voelt het dan niet zo? Je bovenkamer maar overuren en je voelt onrust in je lijf. Je hebt iedere week structureel een dag te kort in de week. Je lontje is soms wat korter dan je zou willen. Je hebt het idee dat je batterij harder leegloopt dan je ‘s nachts weer kunt opladen.

Hoe fijn zou het zijn als...

  • De maandag niet meer voelt als de zwaarste dag van de week
  • Jij meer rust voelt, in je hoofd en in je lijf
  • Jij jezelf op één durft te zetten
  • Je weet wat je écht wilt in het leven
  • Je de leert de lat wat minder hoog te leggen
  • Je durft te kiezen met je hart in plaats van met je hoofd
  • Je weet welke stappen je kunt nemen om dichterbij je droomleven te komen

Herken jij je in één of meerdere van deze punten? Dan kan ik me goed voorstellen dat je op dit moment niet alles uit je leven haalt. In mijn coachingstraject help ik millennials zichzelf op één te zetten en de lat minder hoog te leggen, zodat ze hun hart gaan volgen en meer van het leven gaan genieten.

Hanneke Kuipers coaching

Stop met alles alleen oplossen

Misschien ben je al eindeloos aan het nadenken over verschillende oplossingen. Heb je al meerdere zelfhulpboeken verslonden en allerlei tips opgevolgd, maar blijf je voor je gevoel ploeteren. Been there, done that. Het is niet makkelijk om zelf het verschil te maken. Dat ervoer ik zelf ook drie jaar geleden. Ik besloot destijds om hulp te vragen en dat veranderde de mijn leven compleet. Sindsdien help ik millennials om echt voor zichzelf te kiezen zodat je zorgt dat jouw geluk in het leven niet meer op de laatste plaats komt.

De vraag aan jou is dus: ga je verder zonder coaching en blijf je het zelf proberen? Of verzamel je al jouw lef en moed bij elkaar en schakel je de hulp in van een coach. Dat tweede wil ik je dolgraag bij helpen. Laten we samen op zoek gaan naar wat jou drijf, naar wat je nodig hebt om echt voor jezelf te kiezen. En ik help je de stappen te zetten om je leven anders in te richten.

Over mij

Ik ben Hanneke Kuipers en tot een paar jaar geleden ook zo’n typische millennial die alle ballen die het leven je kan geven hoog probeerde te houden. Alle keuzes in het leven maakte ik met mijn verstand, terwijl mijn lichaam schreeuwde dat het niet de juiste keuze was. Ik was veranderd in een brein op pootjes en mijn leven bestond uit moeten. Alle signalen dat ik structureel over mijn eigen grenzen ging negeerde ik, met een burn-out tot gevolg.

Ik leerde mezelf opnieuw kennen of beter gezegd, ik leerde mezelf pas écht kennen. Ik leerde luisteren naar mijn hart en de lat wat lager te leggen in het leven. Mijn grootste les is dat oké zijn met jezelf niet afhankelijk is van wat je hebt bereikt of hoe je eruit ziet. De grootste verandering in mijn leven is dat ik dagelijks geniet, van grote en van kleine dingen. Dat gun ik jou ook en daarom is het mijn missie geworden om millennials te helpen om zichzelf op één te zetten en de lat wat lager te leggen, zodat ook jij meer kunt gaan genieten van het leven!

EVEN KENNISMAKEN

Wil je meer weten over wat coaching precies voor jou kan betekenen. Vind je het fijn om kennis met mij te maken, voordat je een sessie inplant? 

Druk op de onderstaande knop om mij een mailtje te sturen, dan plannen we een vrijblijvende call in. Hierin bespreken we jouw uitdagingen, kun je kennis maken met mij en vertel ik je meer over mijn aanbod coaching. Na afloop heb jezelf de keuze of je verder wil. 

Dit houdt 1-op-1 coaching in

Een coachtraject starten we met een introductiegesprek, in dat eerste gesprek leren we elkaar beter kennen en onderzoeken we jouw samen hoe ik je kan helpen. Na het introductiegesprek stuur ik je een trajectvoorstel met daarin jouw leerdoelen. Na dat eerste gesprek volgen het aantal door jou afgenomen sessies waarin we gaan werken aan jouw doelen. Ieder gesprek duurt ongeveer een uur.

Hanneke Kuipers

Investering

Kickstart je droomleven:  In vier sessies voor € 349,-

Own je droomleven: In zeven sessies voor € 549,-

De prijzen voor particulieren inclusief BTW. Is het een zakelijke investering of wordt de coaching vergoed door je werkgever, dan zijn de prijzen exclusief BTW. Betaling in termijnen is mogelijk.

De coaching zal plaatsvinden in of nabij Utrecht (stad). We kunnen in overleg een andere locatie afspreken, dan worden de reiskosten in rekening gebracht tegen € 0,35 per kilometer.

Wil jij liever online worden gecoacht via beeldbellen? Dat kan natuurlijk ook!

loopbaancoaching zakelijk

In de hierboven genoemde trajecten maak ik gebruik van beknopte persoonlijkheidstesten. Voor loopbaancoaching inclusief uitgebreide assessments maak ik aan de hand van de behoefte en de kennismaking graag een voorstel op maat. 

Veelgestelde vragen

Het is ook best wel een grote stap om te zetten, dus ik kan me goed voorstellen dat jij ook met veel vragen rondloopt. Hieronder beantwoord ik de vragen die ik regelmatig ontvang.

Wat als ik het na het introductiegesprek nou helemaal niks vind?
Een traject is alleen succesvol als we er beide volledig achter staan. Voel jij na het introductiegesprek de klik niet dan laten we het bij het introductiegesprek.

Is een combinatie van online en offline coaching ook mogelijk?
Dat kan zeker. Als jij het fijn vindt om me eens in real life te ontmoeten maar je wilt niet voor iedere sessie reizen dan bedenken we samen een mooie middenweg. 

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ik vind het ongelofelijk dapper als je in jezelf durft te investeren. Het zou zonde zijn als je financiën dit in de weg staan, dus een passende afspraak over betalen in termijnen daar komen we zeker uit.

Kan ik beginnen met vier sessies en er dan nog bij boeken?
Dat kan zeker. Als we samen het gevoel hebben dat er na drie sessies nog meer uit te halen is maak ik een mooi voorstel op maat voor je om nog even samen door te werken aan jouw droomleven.

Hoe kan ik inschatten of ik het beste vier of zeven sessies kan afnemen?Natuurlijk kan ik van deze kant van het scherm niet inschatten hoeveel tijd we samen nodig hebben. Het streven is zo kort mogelijk, maar zo lang als nodig. Laten we eens even kennismaken om samen te bekijken welk pakket het meest geschikt is voor je. 

Staat je vraag er niet bij?

Heb jij nog een andere vraag aan me? Of wil jij gewoon even kennismaken voordat je kunt besluiten of je wilt investeren in coaching? Neem dan contact met me op via het onderstaande formulier.