Tante Thee – Bergeijk Toffe tentjes

Dit keer een hotspot in het zuiden. Denk je nu Bergeijk waar ligt dat? Check Google waar je de groenste gemeente van Europa kunt vinden. Het centrum van Bergeijk kent aardig wat gelegenheden om wat te eten of te drinken, maar er is er één die je niet mag missen dat is Tante Thee.

Interieur
Het interieur maakt het heel gezellig. Er staan behoorlijk wat tafeltjes binnen, maar het komt niet massaal over. Ook als je er vaker komt ontdek je steeds een detail wat je nog niet eerder hebt gezien.

Tante-thee-bergeijk-3
Tante-thee-bergeijk-5

Leuke tante’s
Wat ik persoonlijk super leuk vind is dat er niet alleen maar meisjes van zestien rondhuppelen in de bediening. Daarnaast is de gastvrouw gewoon een erg vrolijke tante!

Lunch-tante-thee-bergeijk-hotspot-2
De kaart
De kaart is zoals je in Bergeijk kunt verwachten, geen gekkigheid met een hoop konijnenvoer. De uitdrukking ‘wat de boer niet kent…’ komt natuurlijk ergens vandaan. De keuze is reuze! Wat voor mij echt een drama is, ik had dus enige bedenktijd nodig alles wat er op staat lijkt me lekker. Ik ging toch voor het vertrouwde broodje carpaccio.
Lunch-tante-thee-bergeijk-hotspot-3

Aanschuifavond
Iedere donderdagavond kun je aanschuiven om voor een klein prijsje te genieten van een wekelijks wisselende daghap. Een heel goed excuus om een keer niet te koken.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de kaart.

Adres: Hof 82a, Bergeijk

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Tante-thee-bergeijk-4


Hanneke Kuipers

Comments

  1. Oeeeh! ik hou van dit soort dingen! Het ziet er heel tof uit!

  2. Kom er bijna iedere week bij Tante Thee meestal alleen voor een kopje thee en soms voor een lunch of een lekkere bitterbal en natuurlijk voor Yvette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.