Gevulde paprika’s met kip en mozzarella Diner / Recepten

Een smakelijke manier om voldoende groente te eten tijdens het diner! Dit recept is voor twee personen.

Ingrediënten

  • 2 rode paprika’s
  • 1 kipfilet
  • 1 rode ui
  • Een half bakje champignons
  • Een stukje courgette (± 10cm)
  • 1 bol mozzarella
  • Italiaanse kruiden
  • Peper en zout

Snijd de paprika’s middendoor en verwijder de zaadlijsten. Breng water aan de kook, laat de gehalveerde paprika’s een paar minuten koken tot ze een beetje zachter zijn. Snij in tussentijd de kip in kleine blokjes, snij ook de overige groenten klein. Bak de groente en de kip samen tot het vlees gaar is, voeg de Italiaanse kruiden, peper en zout naar smaak toe. Ik gebruikte de Italiaanse bruschetta mix van Oil & Vinegar. Vul de paprika’s en verdeel er de mozzarella in plakjes overheen. Zet de gevulde paprika’s 10 minuten in de oven op 180°C tot de mozzarella een beetje begint te verkleuren. Indien gewenst te serveren met zilvervliesrijst.

Smakelijk!

Gevulde paprika's met kip en mozzarella


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.