Mijn eerste event, ben jij erbij? Personal

Ik zal niet ontkennen dat ik dit echt mega spannend vind! Het leek me enorm leuk een workshop te organiseren in een leuk hip tentje. De statistieken van mijn website en social media vertellen me dat een groot deel van mijn volgers uit Zuid-Oost Brabant komen. De regio waar ik zelf minder dan een jaar geleden ook nog woonde. Het leek me niet meer dan logisch mijn eerste ‘echte’ workshop in de ze regio te organiseren. Waar? Bij DiT eten en drinken in Eersel. DiT is namelijk precies het hippe tentje wat ik in mijn gedachte had. Gelukkig was Marieke de eigenaresse ook enthousiast. Ineens was daar een mooie nieuwe samenwerking!

Hoe ontstond het idee van een workshop?

Een behoorlijke tijd geleden gaf ik een korte workshops aan verschillende kleine groepjes op kantoor. Daarvoor had ik behoorlijk wat zenuwen, ik dacht ‘wat ga ik die hoogopgeleide mannen in de IT toch voor nieuws vertellen’. Dingen die voor mij best vanzelfsprekend zijn, bleken dat voor anderen helemaal niet te zijn. Ik ontving dan ook veel positieve reacties. Na deze eerste workshop was ik razend druk met van alles. Mijn cursus gewichtsconsulent afronden, de frequentie van bloggen te continueren en tijd investeren in de groei van social media. Toch bleef deze leuke workshop me bij en vroeg ik me af hoe ik offline activiteiten zou kunnen verbinden aan mijn website. Ik besloot mijn angst opzij te zetten en actie te ondernemen.

 

Wat ga ik eigenlijk vertellen?

Dat is precies wat ik me afvroeg nadat ik met Marieke een datum had geprikt. Ineens volgde er een soort paniek. Wat haal ik me eigenlijk in mijn hoofd? Wat heb ik mensen te melden? Vervolgens bedacht ik me dat als ik een groep mannen die zich niet vrijwillig voor de workshop hadden ingeschreven weet te boeien het zeker goed moet komen! Persoonlijke ontwikkeling, zakelijk succes en toffe nieuwe dingen ondernemen, alles wat ik wil. Tijd voor een sprong in het diepe!

 

Voor wie is deze workshop?

Eigenlijk voor iedereen, want het is gewoon een gezellig zondagsontbijt. De tijd om bij te kletsen, met tussendoor wat tips om jouw goede voornemens echt door te zetten in het nieuwe jaar. Wil jij wel iets gezonder leven, maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Schrijf je in! Ik ga je tips geven hoe je dit aan kunt pakken. Natuurlijk is er ook alle tijd om me vragen te stellen.

Wees gerust, ik ga je niet vertellen dat je nooit meer chocolade mag eten!

Ideeën voor de toekomst

Ik hoop op een succesvolle ontbijtsessie en dat ik ook in Utrecht zo’n leuke samenwerking aan kan gaan als met DiT eten en drinken. Daarnaast wil ik meer zakelijke workshops geven in de toekomst. Want welke werkgevers wil er nou geen vitale medewerkers in dienst hebben?!

Heb je vragen, wil je met me samenwerken of heb je iets leuks voor in de goodiebag voor dit event? Mail me: info@healthbyhanneke.nl

Ben jij bij de ontbijtsessie?

21 januari 2018 – 10.30u

DiT eten en drinken – Eersel

Uitsluitend op reservering: info@dit-etenendrinken.nl

 

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.