April Happiness Personal

Van terug kijken op de vervelende dingen van de afgelopen periode ga je je niet beter van voelen, maar ik ben er wel enorm goed in. Daarom ga ik vanaf nu elke maand terug kijken op wat me de voorbije maand gelukkig maakte. De maand april is in één woord samen te vatten: druk! Een verhuizing op het werk zorgde dat ik weinig tijd had voor andere dingen. Ik had ook te weinig tijd voor mijn blog en mijn thuisstudie naar mijn eigen zin, mijn hoofd zat vol. Ook om mezelf tot rust te manen schreef ik de blog Ontspan! Inmiddels is de verhuizing afgerond en wat hebben we een mooi kantoor gekregen, wauw! Veel ruimte en lekker veel licht! Daarnaast was april de maand waarin ik voor het eerst in een korte broek in mijn eigen tuintje kon zitten, heerlijk! De overige hoogtepunten van de afgelopen maand lees je hieronder.

Cadeautje
Echt RadmiloIk kreeg dit super interessante boek cadeau. De reden? Omdat mijn stresslevel sky high was, ik slecht sliep en ik misschien eens tot rust zou komen door wat te lezen. Lief toch?!
 

Mijlpaal
100 likes!Mijn Facebookpagina bereikte de 100 likes. Er zijn vele blogs met honderden of duizenden volgers meer, maar wie het kleine niet eert… Natuurlijk ben ik blij met al mijn volgers, maar toch vind ik wel heel cool dat er ook mannelijke volgers zijn! Op naar de volgende mijlpaal, dus nodig je vrienden/familie uit.

Familie
Een ontmoeting met ons achternichtje uit Canada was zeker het hoogtepunt van de maand!  Toch wat spanning vooraf. Niet over de ontmoeting, maar over de kwaliteit van mijn Engels. Uiteindelijk was deze spanning overbodig, maar wanneer je elke keer moet switchen ben je het op een gegeven moment wel helemaal kwijt. Foto 21-04-15 07 49 51Krijg je het wisselgeld terug in de supermarkt en zeg je ‘thank you’. Pas na een vreemde blik van de caissière besef je wat je eigenlijk zegt. Bijzonder om overeenkomsten te ontdekken en een klik te voelen met iemand die je nooit eerder hebt ontmoet. Nu dus sparen voor een tripje Canada!

(Voor de duidelijkheid, de middelste dame is mijn zus. We op elkaar als twee druppels water, zoet en zout!)

Mei heeft heel wat moois op de planning staan zoals een tripje Sicilië en een festival met mijn favoriete DJ!

Hello May

 

 


Hanneke Kuipers

Comments

  1. Wat een leuk stukje heb je gemaakt. Op naar een spetterend Mei!

  2. Ik ken dat wel; terugblikken op vervelende dingen. Goed dat je je probeert te focussen op het goede!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.