Op inspiratie tour bij Delhaize Inspiratie

Afgelopen zaterdag stond het nieuws bol van de zomerstorm. Niet dat ik er bang voor was, maar snel beu was ik het wel. Na kletsnat te zijn geregend tijdens het hardlopen en wat gepoetst te hebben wilde ik graag naar buiten. Maar zodra je de voordeur open deed was de zin al voorbij. Aangezien we dicht bij de grens wonen besloten we als echte Hollanders goedkoop te gaan tanken in België en vervolgens minder goedkoop boodschappen te gaan doen bij Delhaize. Iedere beauty- en lifestyle blogger schrijft shoplogs, dus waarom zou ik het niet doen?! De buit is alleen wat anders.

Zodra je de winkel binnen stapt sta je op de afdeling met wijn en sterkere dranken. Net even een andere indeling dan de Nederlandse supermarkt. We drinken thuis niet veel wijn en wanneer we dat wel doen gooien we altijd ongeveer een halve fles weg. Dit is voor mij ook echt een reden een fles dicht te laten, het is zo zonde. We vonden bij Delhaize een heel schap met kleine flesjes wijn in allerlei prijscategorieën. We zochten een rode, een witte wijn en een rosé uit. Hopelijk hebben we een goede keuze gemaakt!

Wijn is fijn!

Vervolgens de enorme groente afdeling. Vele soorten groenten en fruit die we in onze eigen supermarkt niet tegen komen. Maar misschien komt dat ook omdat het assortiment van onze vaste supermarkt aangepast is aan een ‘wat de boer niet kent’ publiek. We namen geen heel exotische producten, maar de tomaatjes zien er toch net wat aantrekkelijker uit dan die van Fred & Ed. De paprika’s zien er ook net wat smakelijker uit en hebben andere kleuren dan ik gewend ben. Verder was de keuze in volkorenpasta ook reuze! België ligt wat dichter bij Frankrijk dus een lekker kaasje mocht ook niet ontbreken. Vele soorten chocolade met een hoog cacao percentage. Ik hield me in en zocht alleen pure chocolade met walnoten en vijgen uit.

Delhaize magazine

Waar ik misschien nog wel het gelukkigste van ben geworden is het gratis Delhaize magazine. Een soort van Boodschappen/Allerhande. Maar het leukste kwam nog… Toen ik het magazine thuis open sloeg kwam ik de bijlage gezondheid tegen. Een hoop leuke gezonde recepten, tips en uitleg over voedingsmiddelen. Na het boodschappen doen in een andere winkel en het lezen van het Delhaize magazine en de bijlage gezondheid heb ik bergen inspiratie opgedaan. Er zit een granita met watermeloen in mijn hoofd en dit heerlijk uitziende bananenbrood ga ik binnenkort bakken. Indien het een geslaagd recept is zal ik het delen!

Bananenbrood
Shop jij wel eens ergens anders om inspiratie op te doen?

Liefs Hanneke

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.