10 food confessions Inspiratie / Personal

Een week geleden introduceerde Leonie van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet de food confessions tag. Op een hele hoop blogs verscheen deze post al en ik vind ze iedere keer weer hilarisch. Gelukkig heeft iedereen vreemde gewoonten. Omdat ik het ook zo heerlijk vond de andere berichten te lezen kon ik zelf niet achter kon blijven.

 1. Bij het eten van te veel brood protesteert mijn buik. Maar de belangrijkste reden dat ik geen brood mee naar het werk neem is dat ik eerder geneigd ben een Twix o.i.d. te eten dan de kleffe boterhammen uit mijn trommeltje op te eten.
 2. Sporten, dat doe ik vooral voor de heerlijke smoothie die ik daarna voor mezelf ga maken!
 3. Perfect gebakken bitterballen met mosterd, die sla ik niet af!
 4. Ik lust geen brood, crackers, toastjes or whatever gesmeerd met een mes waar ook paté (en alles wat daar op lijkt) mee gesmeerd is. Het mes moet eerst afgewassen zijn, met afwasmiddel!Choc meets mint
 5. Ik ben verslaafd aan Choc meets mint van AH. Wat een geluk dat ik niet meer boven de Appie woon, anders zou ik inmiddels niet meer in mijn bikini passen.
 6. Kapucijners met spekjes, appel, ui en stroop ooit gegeten? Vast niet, maar het is lekker en snel klaar ik at dit vaak toen ik alleen woonde. Het ziet er uit als een oorlogsmaal uit een gaarkeuken.
 7. Als ik boodschappen doe en ik zie dikke mensen met een hoop kant-en-klare producten, frisdrank en chips in hun karretje probeer ik de andere kant op te kijken, omdat ik weet dat mijn gezicht afkeur uitspreekt.
 8. Vlees met bot? Nee dank u, ik ben geen holbewoner.
 9. Ik geniet minder van mijn eten als de keuken niet opgeruimd is voordat we aan tafel gaan.
 10. Kiezen in een restaurant, wat een drama! Maar hebben ze een salade geitenkaas? Dan kies ik dat, altijd!

Kan je er geen genoeg van krijgen lees ook de food confessions op Gewoon wat een studentje ’s avonds eetI Love Health, Fit met Marit en MarathonMeisje.

Wat zijn jouw food confessions? Heb je ook een blog, kom op: met de billen bloot! Zo niet dan ben ik er alsnog heel benieuwd naar, laat een comment achter 😉

Liefs Hanneke
 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

 

Hanneke


Hanneke Kuipers

Comments

 1. marianne Says: mei 13, 2015 at 12:33 am

  1. Op zoek gaan naar lekker water en daarbij kraanwater prima vinden maar sommige bekende merken zo smerig vinden dat je gewoon t water niet drinkt.
  2. Eerst koffie leren drinken bij een groot bedrijf met verse bonen koffie. En vervolgens pas maanden later er achter komen wat voor een smerige niet drinkbare koffies er bestaan, oeps een beetje verwend. Als de koffie slaper is dan de thee maak ik graag een ommetje voor betere koffie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.